Bugun...



Tartışma vahşetle bitti! Sevgilisinin parmaklarını satırla kesti

Bilecik'te yabancı uyruklu bir adam, tartıştığı sevgilisinin satırla 5 parmağını kesti. Komşular kadının feryatlarına koşarken, polis ise kaçan caniyi 1 saat içerisinde yakaladı.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2023 18:58

Tartışma vahşetle bitti! Sevgilisinin parmaklarını satırla kesti

Bilecik'te aynı evde yaşadığı 30 yaşındaki kadının parmakları satırla keserek olay yerinden kaçan zanlı, polisin tiziz çalışması sonrası 1 saat sonra yakalandı.

FERYATLARINA KOŞTULAR

Dün Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Kayhan Sokak üzerinde bir apartmanda aynı evde yaşayan Afganistan uyruklu Naimi N. (26) ile Tacikistan uyruklu Feride R. (30) arasında tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşünce Naimi N., evde bulunan satırı alarak kadının 5 parmağı kesti. Kadının feryatları üzerine olayı öğrenen komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kopan parmakları toplayıp muhafaza altına alırken, kadın Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

1 STE YAKALANDILAR

Olay sırasında evde bulunan babası Wahıd N. ile kaçan zanlı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 saat sonra saklandıkları evde yakalandı. Başka bir ilde ikameti görülen ve Bilecik'te hiçbir kaydı olamayan şahısların kısa sürede yakalanması büyük takdir topladı. Baba ve cani oğlu emniyetteki sorgusunun ardından Bilecik Adliyesi sevk edildi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI