Bugun...



Tartışmalara yol açan "Aşılıyım" videosuna bir tepki de AK Parti'den geldi

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Go Türkiye' isimli hesabından 'Ben aşılandım' videosu paylaştı. Videoda turizm çalışanlarının "Aşılıyım" yazılı maskelerden taktığı görüldü. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Maskenin üzerine böyle bir şey yazmaya gerek var mıydı, bilmiyorum" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 17-05-2021 15:58

Tartışmalara yol açan

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, A Haber ekranlarında yayınlanan "Canan Barlas ile Gündem" programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"KADEMELİ BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Kurtulmuş, tam kapanma sonrası süreçle ilgili, "Koronavirüse ait bütün veriler takip ediliyor. Tedbirler buna göre bazen sıkılıp bazen gevşetiliyor. Tam kapanma sonrası kademeli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Millet olarak fedakarlık yapıyoruz. Samimi olarak muhalefetin fikirlerini dinlemeye hazırız" ifadelerine yer verdi.

"BU HAFTA OLDUKÇA KRİTİK"

1 Haziran ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kurtulmuş, "Uzmanlar bu haftanın çok kritik olacağını ifade ediyor. Tüm rakamlara bakılacak. Hastalığı bütünüyle ortadan kaldırmak istiyoruz. Tüm uygulamalara bakılacak ve sonrasında bir karar verilecek" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş

"BUNU YAPMAYA GEREK VAR MIYDI?"

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yayınlandığı tepki çeken "Aşılandım" videosuyla ilgili de konuşan Kurtulmuş, "Bu konuda maskenin üzerine bunu yazmaya gerek var mıydı bilmiyorum. Turizm sektöründe çalışan kişilerinde bunun olması turistler için bir güvencedir. En azında psikolojik olarak rahatlatır. Ama maskeye bu yazı yazılmayabilirdi." sözlerine yer verdi.

TEPKİLER ÜZERİNE VİDEO KALDIRILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı, "Go Türkiye" hesabı üzerinden çok konuşulan ve tepkilere yol açan bir video yayımlamıştı. Videoda turizm sektöründe çalışanların "Ben aşılandım" yazılı sarı maskeler taktığı görülmüştü. Gelen tepkilerin ardından video kaldırılmıştı.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI