Bugun...



Tokat Köy ’ün İmar Planı İptal Edildi İşte Mahkeme Kararı

AKP’li Beykoz Belediyesi’nin Tokat köy Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği kentsel dönüşüm projesi mahkemeye takıldı. Mahkeme, rezerv alanı ilan edilen 487 ada 3 parselin imar planını iptal etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-10-2022 15:50

Tokat Köy ’ün İmar Planı İptal Edildi İşte Mahkeme Kararı

AKP’li Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydına soruyoruz bu kadar insanın canını yaktın bu kadar insana zulüm çektirdin geldiğiniz yerde. Zeytin burnunda halk sizden yaka silkelemiş siz Beykoz’a geldiğinizde sosyal medyalarda Zeytinburnu halkı Beykoz halkına şöyle sesleniyorlardı. Beykoz’a geçmiş olsun Zeytinburnu’nun her tarafını betonlaştırdı bir yeşil alan bırakmadı yıllardır Zeytinburnu halkına kan kusturdu zulüm çektirdi ve buna benzer çok sayıda sosyal medyalarda Zeytinburnu halkı Beykoz halkına seslendi.

Şimdi bakıyoruz ki Zeytinburnu halkı doğru söylemiş kaçak yapı diye gece yarıları Beykoz halkını sabah ezanında erkeğini pijamalı kadınları ise gecelikli ayağa diktiniz halkın mahrem bölgesi olan odalarına kadar girdiniz ama. Meclis üyen Furkan Çeliker ortağına kaçak yapı yaparken onlara göz yumdunuz meclis üyen  Furkan Çeliker Beykoz sahillerini işgal ederken şuanda ızgaranın olduğu bölge kaçak ruhsatsız olduğu halde ruhsatsız olduğunu bildiğin halde misafirlerini aldın kaçak işletmede balık ekmek ziyafeti yaptırdınız halen burası kaçak olduğu halde yine göz yumuyorsunuz yalandan yere camilere gidip cenazelere gidip halkın dini duygularıyla oynamayın. Tokat köy halkının evlerini yıktınız elektriksiz, doğalgazsız, susuz bıraktın elektriğe mahkum olan hastaların elektriğini kestiniz birde kalkıyorsunuz biz Müslümanız diyorsunuz biz izcihaber ajansı olarak sizin Müslüman olduğunuza dair kafamızda soru işaretleri var. Bir Müslüman bir Müslüman’a bu kadar zulüm yapmaz bir koltuk uğruna bu kadar insanın ahtı alınmaz unutma ki Murat Aydın her canlı bir gün ölümü tadacak ama siz ölümü düşünenlerden değilsiniz siz koltuk sevdalınız.

Beykoz  belediye başkanı Murat Aydın bu mahkeme kararı ama siz ne mahkeme dinlersiniz ne karar dinlersiniz ama 2023 az bir süre kaldı buna emin olunuz ki  o gün geldiğinde  o koltuktan kalktığın gün. Beykoz’dan nasıl gideceksin  şimdi kalkmışsın Beykoz çayır festivalinde stant  stant dolaşıyorsun Beykoz halkının gözüne girmeye çalışıyorsun tokat köy halkına yapmış olduğun zulmü üç gün sonra çayır projesinde de aynısını çevredeki oturan vatandaşlara ve esnaflara yapacaksın ama  suç sende değil sana oy verip de senin eline kamçıyı verenlerde.

 

Murat Aydın Beykoz halkına bu kadar zulüm çektiriyorsa Beykoz halkını bu kadar kamçılıyorsa bunun üç nedeni var 1.Beykoz’da bulunan siyasi  parti ilçe başkanları muhalefet yapamadıklarından dolayı 2. Beykoz’da bulunan yerel basın üç kuruş belediyeden reklam parası alacağız diye Beykoz halkının kamçılandığını bildikleri halde üç kuruş paraya sebep gerçekleri yazmayanlar 3. Beykoz’da bulunan Beykoz’un bel kemiği olan STK dernekleri ve dernek başkanları bu başkanlar bazı dernek başkanları derneklerinin menfaatine sebep. Beykoz belediyesine yağcılık yapanlar Beykoz belediye başkanı Murat Aydın Beykoz halkına zulüm çektirdiğini Beykoz halkını kamçıladığını bildikleri halde bu dernek başkanları sessiz kalmaktadır şimdi Beykoz çayırında festival  var bazı dernek başkanları  Murat Aydının çevresinde pervane olmuşlar bir anda bu dernekler  Murat Aydının Beykoz halkına yapmış olduğu zulmü unutmuşlardır işte Murat Aydın bu mahkeme kararı.

 

 

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI