Bugun...



Tokat Köyü Halkına Yapılan Zulümün Perde Arkası

Beykoz Tokatköy’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Emlak Konut’un Beykoz Belediyesi eliyle yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap ihalesi yapıldı. Yapılan ihale AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen yandaş şirket Turgut Müteahhitlik A.Ş 'ye verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-10-2022 22:15:22 Tarih: 01-10-2022 21:39

Tokat Köyü Halkına Yapılan Zulümün Perde Arkası

2023 SEÇİMLERİNDE ŞİMDİ AK PARTİ KALKAR BEYKOZ HALKINDAN OY İSTER AMA 4 YIL BOYUNCA MURAT AYDININ BEYKOZ HALKINA YAPTIĞI ZULÜMÜ GÖRMEZ  

 

 

 

 

EEE MURAT AYDIN  EMİR BÜYÜK YERDEN AÇABA BU EMİR CUMHUR BAŞKANIMIZDANMI YOKSA ???????????? SEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİZİ ANLADIN MURAT AYDIN AMA ŞUNU UNUTMAKİ BEYKOZDA 2023 SEÇİMLERİNDE GERİ SAYIM  BAŞLADI 

 

Emlak Konut duyuru ilanında “Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Beykoz Tokatköy 1’inci Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi için Yüklenici Turgut Müteahhitlik A.Ş. ile 27 Eylül tarihinde sözleşme imzalanmıştır” denildi.

Yapılan açıklama sonrasında söz konusu şirkete dair araştırmalarda şirket sahibi İbrahim Turgut’un AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bilal Erdoğan'a yakınlığı olduğu ortaya çıktı. İş insanı Turgut'un göze çarpan bir başka özelliği ise Rizespor Kulüp başkanı olması.

Beykoz'da tüm muhalefet partilerinin ve çevre örgütlerinin kentsel dönüşümü desteklediği bilinirken Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın "bir kısım çevreler projeden vazgeçilmesini istiyor" iddiasında bulunması bulunmuştu. Kimi siyasi okurlar Başkan Aydın'ın gerçeği yansıtmayan söylemleri için, "Anlaşamadığı kimi yandaş gazetelerden adeta ideolojik propaganda yardımı istiyor. Onların AKP'li damarını kullanıyor" yorumladı yapıldı.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI