Bugun...



Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Ligin zirvesinde olan iki takımın mücadelesi heyecanla beklenirken "Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" soruları peş peş geliyor.

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2021 19:53

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Trabzonspor sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Fenerbahçe 1'inciliği kaptırmak istemezken Trabzonspor ise seyircisi önünde liderliğe yükselmek istiyor. Bu maçı kaçırmak istemeyener "Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, ST KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı 17 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD1 kanalından canlı yayınlanacak.

130. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Trabzonspor – Fenerbahçe rekabeti Süper Lig’in tartışmasız en önemli karşılaşmalarından biri. 1973’te başlayan bu serüven günümüze kadar 129 karşılaşmaya sahne oldu ve bu mücadelelerden Fenerbahçe 41 Galibiyetle ayrılırken Trabzonspor ise 50 galibiyetle rakibine üstünlük kurdu. 38 maç ise beraberlikle sonuçlandı. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI