Bugun...



Türk vatandaşı Rusya'nın Kiev'e saldırısında yaşamını yitirdi

Rusya'nın Kiev'e yönelik gerçekleştirdiği son saldırıda bir Türk vatandaşının da yaşamını yitirdiği öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 30-09-2025 06:17

Türk vatandaşı Rusya'nın Kiev'e saldırısında yaşamını yitirdi

 

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

Rusya ile Ukrayna arasında Şubat 2022'de başlayan ve üç yıldır devam eden savaşta ilk kez bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Rusya, son olarak Ukrayna'nın başkenti Kiev'e 40'tan fazla füze ve yaklaşık 500 insansız hava aracıyla (İHA) saldırdı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun ülkesine düzenlediği hava saldırıları nedeniyle dört kişinin öldüğünü ve en az 40 kişinin yaralandığını bildirdi.

TÜRK VATANDAŞI YAŞAMINI YİTİRDİ

Sakarya'nın yerel haber sitelerinde yer alan haberlere göre, saldırıda hayatını kaybedenler arasında tır şoförlüğü yapan Türk vatandaşı Tevfik Bektaş da yer aldı.

Bektaş'ın birkaç gün önce Sakarya Akyazı'dan aldığı yükü Kiev'e götürdüğü ve yükünü boşalttıktan sonra gümrükte beklediği belirtilirken saldırılar sırasında sığınağa gitmeyerek tırında kaldığı iddia edildi. 

 
 



Kaynak: Sözcü Gazetesi




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI