Tweet |
Doç. Dr. Merve Suna Özel Özcan, Hakan Fidan'ın ziyaretinin bölgedeki dinamiklerin hızla değişmesi nedeniyle bu kadar kısa sürede gerçekleştiğini belirtti. Türkiye ile Suriye'nin yeni süreçte güçlü ilişkiler kurmaya başladığını vurgulayan Özcan, bu durumun gelecekteki gelişmelere etkisini değerlendirdi.
Suriye'nin yeniden yapılanma süreciyle ilgili de açıklamalarda bulunan Özcan, bu sürecin maliyetinin yaklaşık 400 milyar doları bulacağını ifade etti. Ayrıca, Türkiye'den Suriye'ye geri dönüşlerin hemen gerçekleşmesinin zor olduğunu dile getirdi.
İsrail'in bölgede izlediği taktiklere dikkat çeken Özcan, İsrail'in 'Bütün Orta Doğu benim' diyebilecek bir yapıya dönüşebileceğini söyledi. Ayrıca, bölgede herkesi kucaklayan bir yapı oluşturulması gerektiğinin altını çizdi.
Haberler.comavrupa yakası escort beşiktaş escort beyoğlu escort nişantaşı escort etiler escort esenyurt bayan escort beylikdüzü bayan escort avcılar bayan escort şirinevler escort ataköy escort
gaziantep escortgaziantep rus escort gaziantep escortseks hikayeleri
mersin escort escort ankara Bursa bayan escort
beylikdüzü escort,istanbul escort,beylikdüzü escort,ataköy escort,esenyurt escort,avcılar escort,bakırköy escort,esenyurt escort,esenyurt escort,avcılar escort,beylikdüzü escort
mostbet , mostbet 2024 , mostbet giriş
rinabet , rinabet , rinabet giriş