Bugun...



Üç İl Arasında Beykoz Nüfusunda Ardahanlılar Çoğunlukta

İstanbul Beykoz ilçesinde üç il arasında Beykoz ilçe nüfusunda bu iller ise Ardahan, Kars, Iğdır Beykoz’da Ardahanlıların nüfusu ön sırada ikinci sırada Kars nüfusu üçüncü sırada Iğdır nüfusu gelmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-10-2022 18:32:59 Tarih: 11-10-2022 18:11

Üç İl Arasında Beykoz Nüfusunda Ardahanlılar Çoğunlukta

 

Okuyucularımız tarafından ajansımızın araştırmamızı  istedikleri Beykoz ilçesinde üç ilin Beykoz’da yaşayan Beykoz’da ikamet eden bu iller ise. Ardahan ,Kars, Iğdır hangi ilin daha çoğunluk olarak Beykoz ilçesinde ikamet ettikleri ajans olarak okuyucularımızdan gelen bu isteği geri çevirmeyerek yapmış olduğumuz araştırmada Beykoz ilçesinde Beykoz nüfusunda Ardahanlıların çoğunluk olduğunu Ardahanlıların çoğunluğuna göre % 35 Karslıların olduğu Iğdır ise % 5 olduğu kısaca Iğdırlıların Beykoz ilçesinde yok sayılır derece gözükmektedir. Okuyucularımız tarafından gelen mesajlarda da şunlar  söylenmektedir. Ardahanlıların Beykoz’da çoğunluk olduğunu bu yılki çayır festivalinde dikkatimizden kaçmadığı.

Bizler izcihaberajansi olarak okuyucularımıza kısa ve öz olarak yapmış olduğumuz araştırmada. Beykoz’da ikamet eden Ardahanlılar birinci sırada ikinci sırada Kars üçüncü sırada Iğdır fakat Iğdırlılarında Beykoz’da yok denilecek kadar oldukları yapmış olduğumuz araştırmada gözükmektedir.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI