Bugun...



Uçtu Uçtu Beykoz Belediyesinin Sahte Avrupa Ve Türkiye Şampiyonu Uçtu

Beykoz belediyesi gençlik ve spor kulübü tekvando dalında sözde bu kulübün Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan Dilara Şirin Beykoz gençlik ve spor müdürlüğünün elinden uçmuştur.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2023 18:44

Uçtu Uçtu  Beykoz Belediyesinin Sahte Avrupa Ve Türkiye Şampiyonu Uçtu

İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz belediyesi  Gençlik ve Spor müdürlüğü tekvando dalında Avrupa ve Türkiye şampiyonu olarak ilan edilen Dilara Şirin Beykoz Gençlik ve Spor müdürlüğü tekvando dalında artık bir bağlantısının olmadığını. Avrupa ve Türkiye şampiyonu olmadığını ajansımız Beykoz belediyesinin abartıcı reklamlar yaptırarak sözde Beykoz belediyesi tekvando dalında Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu sadece Beykoz  belediyesi değil Dilara Şirini eğiten tekvando hocasının da bu zamana kadar hiçbir başarısının olmadığını. Beykoz belediyesinden havadan para aldığını ajansımıza gelen ihbarlarda böyle bir abartıcı reklamlar ortaya atan Fatih Sağlam ve Osman Günaçtı tarafından söylenmektedir.

https://izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-gittikce-batiyorsunuz-hani-avrupa-ve-turkiye-sampiyonunuz/40024/

Beykoz Belediyesi Sözde Antrenörü Osman Günaçtı tarafından Yalan Yanlış Haberlerle sırf Beykoz Belediyesinden Tekvandoya daha çok bütçe almak için Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Olmayan Dilara Şirine Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Gibi Yalan Paylaşım Yapıp Beykoz Belediyesi Spor kulübü sayfalarından Birde Murat Aydına Teşekkür videoları paylaştılar.

 

 

Ajansımızın Yaptığı Araştırma sonrası Beykoz Belediyesi Spor kulübünün haberin yalan ve yanlış olduğunu ispat ettik. Haberlerimizin akabinde Beykoz Belediyesi Spor kulübü bu videoları kaldırmak zorunda kaldı.

Her ne kadarda kaldırmış olsalar da Ekran görüntülerini Araştırma Gazeteci olarak kayıt altına Aldık.

Beykoz Belediyesinden Maaş Alan ve Maaş Aldığı Halde Beykoz’da değil Başka bir spor kulübünde Antrenman yaptığını 24 Aralık 2022 günü paylaştık.Diğer haberlerimizde olduğu gibi bu haberimizde Beykoz Belediyesi Spor kulübü tarafından bir yalanlama gelmedi. Çünkü yaptığımız haberler doğru ve izci haber ajansı olarak bizde yanlış olmaz.Buradan Beykoz halkına ve Kamuoyuna soruyoruz.Beykoz’a gelmeyen bir kişiye Beykoz Belediyesi nasıl maaş öder.İskender Közen.Fatih Sağlam.Murat Aydın.Sözde Palavracı Antrenör Osman Günaçtı orası sizin babanızın tapulu malı değil.Tüyü bitmemiş yetimin hakkının olduğu kamu kuruluşu.Sözde Antrenör Osman Günaçtı Beykoz ilçesin yerel gazetelerinde yere göğe sığdıramadığın Dilara Şirin ne oldu da size teşekkür ettikten 4 ay sonra başka kulübe geçti.Cevap ver Osman Günaçtı

Dilara Şirine ödediğiniz her bir kuruşta ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci 50 yıla yakın Beykozlu olduğundan  ve Beykoz halkının da  hakkı var.Evet Sevgili Okurlarımız 24 Aralıkta biz Dilara Şirinin Türk Telekom’da Antrenman yaptığını haberini paylaştık.O dönemde Beykoz Belediyesinden Maaş alan Dilara Şirin12 Ocak 2023 tarihinde Türkishmaçına Türk Telekom adına katılacağını yazdık

https://izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-yalan-haberleriyle-gittikce-batiyor/40410/

Ve Dilara şirin 14 Şubat 2023 tarihinde Türk Telekom Spor adına lisansını çıkardı.Yazıklar olsun belediyeyi böyle kendi şirketi gibi yöneten zihniyetlere.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI