Bugun...



ÜLKEMİZE ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GİREN AFGANLI VATANDAŞIN KATLİAMI

İzcihaberajansi.com haber ajansımıza gelen katliam ihbarında .Çobanlık yapan kaçak Afgan katliam yaptı. Ağrı’da kaçak yollarla Türkiye’ye girerek çobanlık yapan bir Afgan başka bir çobanı ve oturduğu evin sahibini silahla vurarak öldürdü.haberin video görüntüleri korkunç ve kanlı olduğundan yayın ilkelerine etik olmadığından ajansımızın WhatsApp durumda okuyucularımız katliamın ne kadar korkunç olduğunu oradan görebilirler.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-05-2023 18:41:15 Tarih: 30-05-2023 17:22

ÜLKEMİZE ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GİREN  AFGANLI VATANDAŞIN KATLİAMI

 

Bakan Çavuşoğlu 'babam çoban bulamıyor, hepsini gönderemeyiz' diyordu.

Hükümetin olmayan göç stratejisi ve açık kapı politikası, Türkiye'yi kaçaklar için cazibe merkezi haline getirirken, neredeyse her gün yeni bir skandalla karşı karşıya kalmaya devam ediyoruz. DHA’da yer alan habere göre Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde, kaçak yollardan ülkemize geldiği tahmin edilen ve çobanlık yapan Afgan, tartıştığı diğer çoban arkadaşını, ardından da oturduğu evin sahibi olan çifti, pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Cenazelerin otopsi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılacağı bilgisi verildi.

 

 

 

Afgan katil olay yerinden kaçarken, bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Jandarma, kaçan çobanı yakalamak için çalışma başlattı.Güvenlik önlemlerinin artırıldığı köyde olayla ilgili gerekli incelemelerin devam ettiği bildirildi.

 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU 'BABAM ÇOBAN BULAMIYOR' DEMİŞTİ

Türkiye'ye özellikle kaçak yollardan giriş yapan Afganların çobanlık yaptığı, Türk halkının çobanlık yapmak istememesi sebebiyle ülkede kalmaları gerektiğini vurgulayanlar, kaçakların durumunu bu şekilde meşrulaştırmaya çalışıyorlar.

 

28.05.2023 TARİHİNDE YAYINLADIĞIMIZ HABER BAŞLIĞI  

 

SON DAKİKA Suriyeli Olduğu İddia Edilen Vatandaşın Vahşeti

 

 

 

İzcihaberajansı.com ihbar hattına gelen görüntü bilgiler de .Uşak’ta bir vatandaşımızı bıçakla delik deşik ederek hunharca katlettiği bu videoyu iyi izleyin ve bir beş yıl daha bu ülkeyi yönetecek olana oyunuzu verin. Ülkemin başına bu suriyeli şerefsizleri getirip bela edenlerin ve besleyenlerin bu ülkede ne yapmak istediklerini görün ve uyanın artık uyanın.

 

 

SON DAKİKA Suriyeli Olduğu İddia Edilen Vatandaşın Vahşeti

 

BUGÜN OY VERMEYE GİDERKEN BU GÖRÜNTÜYÜ İZYEYİN ÖYLE OY KULANIN 

 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ AJANSIMIZIN WhatsApp Hattının DURUMDA İZLİYE BİLİRSİNİZ VAHŞET VAHŞET Bu katliyamı ajansımıza yüklenemedi etik olmadığından.ve dehşet bir çinayet olduğundan.

 

 

 

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI