Bugun...



Yanına yaklaştıkları motosiklet sürücüsüne kurşun yağdırıp kaçtılar

Dün gece İstanbul Beşiktaş'ta bir motosiklet sürücüsü silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar kaçarken, ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 03-08-2023 10:21

Yanına yaklaştıkları motosiklet sürücüsüne kurşun yağdırıp kaçtılar

İstanbul'da Beşiktaş'ın en hareketli noktalarından olan çarşı içinde silahlı saldırıya uğrayan motosikletli ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler kaçarken, yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAÇTILAR

Dün gece saat 01.00 sıralarında Sinanpaşa Mahallesi Mumcu Bakkal Sokak'ta bulunan balık pazarının önünde bekleyen motosikletli, yanına yaklaşan kişi veya kişilerin silahla ateş açması sonucu yaralandı. Saldırı düzenleyenler daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

DURUMU AĞIR

Ameliyata alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, uzun süre incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI