Bugun...



Yine bir rekor! Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 18’den yüzde 16’ya indirmesinin ardından dolar 9,66 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolarda yeni bir rekor geldi. Yurtdışı piyasalarının açılmasıyla 9,74’ü test eden dolar, 9,73 seviyesine düştü.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2021 22:55

Yine bir rekor! Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu politika faizini yüzde 18'den yüzde 16'ya çekmesinin ardından Dolar yine tırmanışa geçti.

YİNE REKOR GELDİ

Geçtiğimiz günlerde politika faizinin 200 baz indirilmesiyle dolar 9,66 ile tüm zamanların en yüksek seviyesi çıkmıştı. Tekrar 9,60 seviyelerine gerileyen dolar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 ülkenin büyükelçilerini 'istenmeyen kişi' ilan etmesinin ardından yine sert bir yükseliş gördü. Yurtdışı piyasalarının açılmasıyla 9,74'ü test eden dolar, 9,73 seviyesine geriledi.

YÜZDE 24 DEĞER KAYBI

Böylece Türk Lirası bu yıl şimdiye dek, yaklaşık yüzde 24 değer kaybetti.

Euro kuru ne kadar? Euro kaç TL? Euro alış ve satış fiyatları için tıklayın. Dolar kuru ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları için tıklayın. Altın fiyatları için tıklayın. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar?

Haberler.com - Ekonomi Haberleri Servet Uzun Haberler.com Haberler.com - Ekonomi Haberleri

Kur artışı otomobil fiyatlarına yansıdı! İşte yeni fiyat listesi

Merkez Bankası'nın faiz indirimi hamlesinden sonra eski başkan Yılmaz'dan endişelendiren dolar yorumu: Sistem çöker. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI