Bugun...



Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, kocası tarafından 32 yerinden bıçaklandı

İstanbul'da Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, tartıştığı kocası Yunus Yıldırım tarafından 32 kez bıçaklandı. Genç kadın yoğun bakıma alınırken kendini ihbar eden Yunus Yıldırım ise ekipler tarafından alındı.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2023 13:43

Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, kocası tarafından 32 yerinden bıçaklandı

İstanbul Üsküdar'da yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32), kocası Yunus Yıldırım tarafından 32 yerinden bıçaklandı. Merve Veziroğlu Yıldırım ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, kendini ihbar eden koca ise gözaltına alındı.

32 YERİNDEN BIÇAKLADI

Dün sabah saatlerinde Üsküdar'da yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32) ile Yunus Yıldırım (31) çifti iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Yıldırım çifti sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Yunus Yıldırım mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla Merve Yıldırım'ı yatak odasında 32 yerinden bıçakladı.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Yunus Yıldırım daha sonra polisi arayarak eşini bıçakladığını söyleyip kendini ihbar etti. Öte yandan şüpheli olay yerine gelen sağlık ekiplerine yaralı eşinin içeride yattığını söyledi. Gözaltına alınan Yunus Yıldırım, Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

"YOĞUN BAKIMA ALDILAR"

Merve Veziroğlu Yıldırım'ın ailesi haberi alır almaz hastaneye koştu. Abla Şerife Yavuz ise olayın ardından kız kardeşinin yaşadığı eve geldi. Şok geçiren Yavuz, "Kız kardeşimi şu anda yoğun bakıma aldılar kanaması var. Tam olarak biz de bilmiyoruz. Şoktayım. Şiddet cezalarının kesinlikle ağırlaştırılmasını istiyorum. Akşam yatıyoruz sabah ne halde kalkacağımız belli değil. Şoklar içindeyim. İnşallah iyi olur. Hastaneden aramışlar 32 yerinden bıçaklandığı söyleniyor." dedi.




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI