![]() |
Tweet |
Zafer Partisi Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin'den iki gündür haber alınamaması nedeniyle, hakkında arama çalışması başlatıldı. Ramazan Şahin'in (59) cep telefonundan son olarak Ortaca-Fethiye Karayolu Kocabel mevkiinde sinyal alındığı tespit edilince, ekipler olay yerine gitti ve Şahin'in aracının yanında cansız bedenini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ramazan Şahin'in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Ramazan Şahin
Olayla ilgili yapılan tahkikatta Şahin'in kaybolduğu gün bir kadınla birlikte olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan kadının ifadesinde, olay günü Ramazan Şahin ile aralarında tartışma yaşandığını ve tartışmanın şiddetlenmesi ile kendisini kurtarmak için Şahin'in başına taşla vurduğunu, ardında da olay yerinden ayrıldığını, ayrıldığı esnada Ramazan Şahin'in hayatta ve iyi durumda olduğunu söylediği belirtildi. İfadesinin ardından kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor doğrultusunda soruşturmanın devam edeceği öğrenildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansıavrupa yakası escort beşiktaş escort beyoğlu escort nişantaşı escort etiler escort esenyurt bayan escort beylikdüzü bayan escort avcılar bayan escort şirinevler escort ataköy escort
gaziantep escortgaziantep rus escort gaziantep escortseks hikayeleri
mersin escort escort ankara Bursa bayan escort
beylikdüzü escort,istanbul escort,beylikdüzü escort,ataköy escort,esenyurt escort,avcılar escort,bakırköy escort,esenyurt escort,esenyurt escort,avcılar escort,beylikdüzü escort