Bugun...



Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın Bakın Nikahını Kim Kıymış

Beykoz belediyesinde geçtiğimiz gün görevden alınan Beykoz belediye başkan yardımcısı Selami Keskin nikâhını kıymış. Nikâh töreninde Beykoz belediye başkanı Murat Aydında davetliler arasındaymış. Murat Aydın sadece nikah töreninde değil Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın Mart ayında 2022 de hayatını kaybeden. AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın annesi Saide Taşkesenlioğlu, cenaze töreninde de bulunmuş dostlukları o kadar sıkıymış ki Başkan Murat Aydın ne mutlu gününde nede acı gününde Zehra Taşkesenlioğlu Ban' yalnız bırakmamışlar.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-10-2022 15:51:20 Tarih: 18-10-2022 15:26

Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın Bakın Nikahını Kim Kıymış

 

SELAMİ KESKİN NİKAH KIYMA ANI 

 

 LİNKE TIKLA HABERİ OKU 

 

http://erzurumgunebakis.com/haber/taskesenlioglu-dunya-evine-girdi-16101.html

 

 

 

Geçtiğimiz gün  Beykoz Belediyesi Başkanı Murat Aydın Jet hızıyla Başkan yardımcısı Selami Keskini görevden aldı görevden alma nedeni henüz açıklanmadı fakat. Ajansımıza gelen çok sayıda ihbarlarda FETÖ Olarak bilinmekte Birde gelen ihbarlarda şunlar söylenmekte Nisan 2019 Yılında AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın Nikah töreninde nikahını kıyan Başkan yardımcısı Selami Keskin nikah kıyılan ilçede ne başkan nede başkan yardımcısı olmayan Selami Keskinin nasıl bu ilçe belediyesinde nikah kıydığı kafalarda soru işareti yaratmaktadır. Selami Keskin ile Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın ne derecede dostlukları var ki  nikah töreni kıyılan ilçe belediyesinin ne belediye başkanı nede başkan yardımcıları kıymamış özelikle Selami Keskin kıymış.

 

NİKAH TÖRENİNE BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDINDA KATILMIŞ FAKAT

 

 

Nikah törenine Beykoz belediye başkanı Murat Aydında katılmış burada kafalarda bir soru işareti var .Millet vekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın nikah töreninde nikahını Beykoz belediye başkan yardımcısı Selami Keskin kıyıyor fakat nikah günü Murat Aydında törende olduğu halde Murat Aydın nikahı kıymıyor. Görsel ve yazılı basında da nikahın kıyıldığı tarihte çıkan haberlerde nikahı kıyan kişinin  Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Selami Keskin kıydı. Çıkan haberlerde yazılmakta fakat ne hikmetse nikaha katılan Murat Aydının ismi geçmemekte neden bu nikahı Selami Keskin kıydı.

MURAT AYDIN ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU'NUN MUTLU GÜNÜNDE’DE VE ACI GÜNÜNDE’DE YALNIZ BIRAKMAMIŞ

 LİNKE TIKLA HABERİ OKU 

 

http://www.olay53.com/haber/milletvekili-taskesenlioglu-banin-annesi-son-yolculuguna-ugurlandi-967607.htm

 

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun hem mutlu gününde yanında olmuş hem de acı gününde Mart 2022 tarihinde AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın annesi vefat ettiği. Saide Taşkesenlioğlu, İstanbul'da toprağa verildi Fatih Camisinde kılınan cenaze namazında Ön safta cenaze namazında Beykoz belediye başkanı Murat Aydınında olduğu gözükmekte çıkan haberlerde de cenaze törenine Murat Aydınında ismi geçmektedir.

 

MİLLET VEKİLİNE MURAT AYDININ'MI DAHA ÇOK DOSLUĞU VAR YOKSA SELAMİ KESKİN'İNMİ

 

Millet vekilinin nikahını kıyan Başkan yardımcısı Selami Keskin nikah kıyılan ilçede ne belediye başkanı nede başkan yardımcısı olmadığı halde nikah günü. Beykoz belediye başkanı Murat Aydının orda olduğu halde Selami Keskinin Nikah kıyması kafalarda soru işareti yaratmaktadır. Vekile Selami Keskinin dostluğu açık net ortadadır Başkan Murat Aydın ise hem vekilin mutlu gününde yanında olmuş hem vekilin acı gününde yanında olmuş Millet vekili Zehra Taşkesenlioğlu ise Beykoz belediyesine gelerek her iki başkanı ziyaret etmiş. Ajansımıza gelen mesajlarda şunlar söylenmekte acaba Murat Aydın mı Vekile daha sıkı dostluğu var yoksa Selami Keskinin mi eyer. Selami Keskinin daha sıkı dostluğu var ise vekil neden ağırlığını koymadı. Selami keskinin görevden alınmaması için. Yoksa Murat Aydının mı daha sıkı dostluğu var ki hem mutlu gününde hem acı gününde vekili yalnız bırakmadı. Ve hep yanında oldu Başkan Yardımcısı Selami Keskin neden görevden alındı.

Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Nikahı  2019 yılı Nisan ayında yapıldı nikahtan kısa bir süre sonra Millet vekili Zehra Taşkesenlioğlu Beykoz belediyesini 2019 yılı Haziran ayında ziyaret eder. Kısa ve öz görünen göz kılavuz  istemez vekil ile Murat Aydın Ve Selami Keskinin Dostlukları sıkı olduğu gözlerden kaçmamaktadır.

 

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI