Bugun...



Beykoz Belediyesi Yalan Haberleriyle Gittikçe Batıyor

Haber ajansımız yapmış olduğu araştırmalar neticesinde Beykoz belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Tekvando dalında Dilara Şirin’in Avrupa ve Türkiye birincisi olduğunu bunu da belediye yandaş yerel basınlar aracılığıyla boy boy haberlerini yaptırdıklarını. Fakat ajansımızın yapmış olduğu araştırma neticesinde külliyen yalan olduğu ajansımız ortaya çıkarmıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2023 12:14:19 Tarih: 12-01-2023 11:50

Beykoz Belediyesi Yalan Haberleriyle Gittikçe Batıyor

https://www.izcihaberajansi.com/yalan-makinesi-beykoz-belediyesi-bu-haberimize-cevap-verinde-gorelim/37579/

 

https://www.izcihaberajansi.com/ajansimizda-yalan-haber-yok-beykoz-belediyesi-yalan-makinesi/37566/

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-genclik-spor-kulubunun-taekwondo-dalinda-ne-avrupa-nede-turkiye-sampiyonlugu-ve-kupalari-yok-kulliyen-yalan/35335/

 

 

Beykoz belediyesi Gençlik ve Spor kulübünün tekvando dalında Dilara Şirin Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu. Beykoz belediyesi basın aracılığıyla yayınlattığı ve kendi sosyal medya hesaplarından da paylaştıkları ajansımızın yapmış olduğu araştırmalar neticesinde bakın her geçen gün Beykoz belediyesi nasıl yalanlarıyla batıyor.

Dilara Şirini Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu Dilara Şirini kamera karşısına çıkararak üç tane kupa ve boynunda da madalyalarla bir masa başına oturtarak kupalarda önünde ve Beykoz belediyesinin Gençlik ve Spor kulübünün ve belediyenin logolarıyla Dilara şirini kamera karşısında konuşturarak konuşmaları da şu şekildedir.       

Dilara Şirin Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu ve Beykoz belediye başkanına teşekkür ettiğini bu video görüntülerini sosyal medyalarda yaydıklarını haber ajansımızın yapmış olduğu haberlerden sonra bu görüntüleri sosyal medyalardan kaldırdıkları ajansımız şayet yalan haber yapıyorsa neden bu görüntüler kaldırıldı neden yapmış olduğumuz haberlerin yalandır diye tensip yollanmadı demek ki yayınladığımız haberler doğru  ki tensip yollanmadı.

 

 

Bu haber dosyasıyla ilgili çok sayıda haberlerimiz olmuştur şimdi Beykoz belediyesine ve Gençlik ve Spor kulübüne soruyoruz. Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan Dünya başkanlık kupası ve   TÜRKİŞH OPEN 

 

Bu tekvando yarışmasında Beykoz belediyesi olarak Dilara Şirini Beykoz belediyesi Gençlik ve Spor kulübü olarak sizler mi kayıt ettirdiniz. Yoksa Dilara Şirin başka bir spor kulübü  tarafında mı kayıt edildi peki başka spor kulübü tarafından kayıt edildiyse neden Avrupa ve Türkiye şampiyonuzunu elinizden kaçırdınız. Düne kadar yere göğe sığdıramadığınız  Dilara Şirin şimdi başka kulüpte peki neden şuanda Dilara Şirin Beykoz belediyesinden aylık alıyor maaşa bağlandığı söylenmekte bu doğrumu peki Dilara Şirin Beykoz doğumlu ama yıllardır Maltepe’de ikamet eder. Maltepe’de  okur ve değişik kulüplerde antrenman yapar ama nedense Beykoz spor kulübünde gözükmez doğum yeri sadece Beykoz olmayla Beykozlu olunmaz. Beykozlu olman için en az beş yıl ikamet etmen lazım Dilara Şirinin Beykoz’da ikameti  olmadığı halde Beykoz’da okumadığı halde aile büyüklerinin de ikametinin de Beykoz’da olmadığı halde yaş olarak küçük olduğu halde nasıl olurda Beykozlu olarak ilan edersiniz. Haber ajansı olarak Beykoz belediyesinden Beykoz  belediyesi Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından artık halka yalan söylemeyi bırakın kendinize prim yapmak için yaşı küçük olan kişileri yalanlarınıza alt etmeyiniz Beykoz Gençlik ve Spor müdürlüğü tekvando dalında söz de hoca olarak bilinen Osman Günaçtı neden Dilara Şirinin Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu ilan ettiniz. Bu video görüntülerini neden kaldırdınız Osman Günaçtı Beykoz belediyesinin hazinesinden almış olduğumuz bilgilere göre ve elimizdeki görüntülere göre otelin havuzunda sefanızı sürerken başarısız olduğu bildiğiniz halde başarısız olduğunuzu kimseler bilmesin diye böyle yalan ortaya sürdünüz.

 

 

Beykoz Belediyesi Tekvando takımına başka kulüpten getirilen Dilara Şirin e Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olduğunu ve Murat Aydına teşekkür ettiği videoları yayını sonrası yaptığımız haberde Beykoz Belediyesi Tekvando Takımın yalan haber yaptığı ortaya çıkmış ve Söz konusu Video Kaldırılmıştır.Konu ile ilgili Beykoz Belediyesi Tekvando Sözde Antrenörü Osman Günaçtı Ajansımız imtiyaz sahibi Erkan İzciyi arayarak Belediyeden sizinle görüştü mü bilmiyorlar size bilgi vermek için aradım diyerek imtiyaz sahibimize ulaşmıştır.Yine yaptığımız haberlerde Beykoz Belediyesi Tekvando Takımın Şampiyonaya gidiyorum diyerekten Beykoz Halkın parasını Nasıl çar çur ettiğini yenilgi aldıkları halde Başta sözde Antrenör Osman Günaçtı Havuzda nasıl sefa sürdüğünü Kamuoyu ile paylaştık.Geçtiğimiz Günlerde yaptığımız haberlerde Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olduğunu ve Murat Aydına teşekkür eden Dilara Şirin Artık Türk Telekom Spor Kulübünde spor yaptığı haberini paylaştık ve haberimize yine bir tensip gelmedi.İşte Dilara Şirin Şubat ayında yapılacak olan TÜRKİŞHyarışmasına Türk Telekom adına katılacağı yarışmanın belgesiİ.Haydi Sözde Antrenör Osman Günaçtı cevap ver.Yalan haberlerle.Beykoz’da oturmadığı halde Beykoz’a hatta İstanbul’a sığdıramadığın her türlü imkanları sunduğun Dilara Şirin ne oldu da ayrıldı.  Eyy Dilara Şirin çok değil 5 ay önce Murat Aydına teşekkür ederken bugün ne oldu da Beykoz Belediyesi adına değil Türk Telekom adına yarışıyorsun.Hani ettiğin teşekkür ne oldu yalanmıydı.Evet değerli Beykozlular. Bizde yalan yanlış Haber olmaz ve Beykoz Belediyesi Tekvando Takımına ve sözde Antrenör Osman Günaçtı için yaptığımız hiç bir habere yalanlama gelmedi

Beykoz’da bir sürü yandaş medyanın da Beykoz halkını kandırarak Beykoz ve İstanbul’a sığdıramadığı Dilara Şirin haberleri tüm gerçekliği ile İzci Haber Ajansında Bizi takip etmeye devam edin.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI