Bugun...



Yalan Makinesi Beykoz Belediyesi Bu haberimize Cevap Verinde Görelim

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın Beykoz belediyesi Gençlik ve spor kulübü Müdürü Fatih Sağlam Sözde hocaların hocası. Osman Günaçtı Bu haberimize cevap verinde sizi görelim siz Beykoz halkının aklıyla mı oynuyorsunuz bu yalanlarınızla Belediyenin web sitesinde o kadar yalanlar sıkıyorsunuz ki inanın sizin elinize kimse su dökemez.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-10-2022 19:23:29 Tarih: 31-10-2022 18:56

Yalan Makinesi Beykoz Belediyesi Bu haberimize Cevap Verinde Görelim

BEYKOZ BELEDİYESİNİN SAHTE AVRUPA VE TÜRKİYE BİRİNCİSİ SPORCUSU SÜZD HA HA HA BU YALANLARINIZA GARGALAR GÜLÜYOR 

https://www.izcihaberajansi.com/ajansimizda-yalan-haber-yok-beykoz-belediyesi-yalan-makinesi/37566/

 

 

Beykoz belediyesi neden Maltepe kaymakamlığı Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 29 Ekim cumhuriyet bayramı Maltepe kaymakamlık kupası gençler Taekwondo şampiyonası turnuvasında neden Beykoz belediyesi yoktu. Beykoz ilçesinde çok sayıda spor kulüpleri vardı neden siz yoktunuz yoksa siz Cumhuriyeti 29 Ekimi sevmiyor musunuz elinizde sözde Avrupa ve Türkiye şampiyonu varken neden siz yoktunuz neden elinizde bu kadar değerli başarılı hoca varken neden siz yoktunuz hayırdır neden yoktunuz siz ancak yalanlarınızı olmayan başarılarınızı belediyenin web sitesinden yayınlayarak ve yandaş basında yayınlayarak. Beykoz halkının böyle gözünü boyamaya çalışıyorsunuz ama maskeniz düştü hadi buna cevap verinde görelim. 

Her fırsatta kendini Hocaların hocası diye tanıtan ( sizi ilk aradığında telefonda da kendini aynen bu şekilde tanıtmıştı) Osman Günaçtı o kadar başarılıysa Beykoz Belediyesin resmi internet sitesinde yayınlanan derece almış Sporculardan neden transfer ettiği Sporcular varda kendi yetiştirdiği Sporcuların o listede adı yok.

 

 

Beykoz Belediyesinin yayımladığı derece almış sporcu listesi transfer edilmiş ve kendisi yetiştirmemiştir.

 

Beykoz Belediyesin o kadar imkanını sunmasına rağmen Osman Günaçtı yetiştirdiği Sporcuların neden başarısı Yok.

 

Beykoz Belediyesi Spor kulübünün resmi sosyal medya hesaplarında Dilara şirin Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olduğunu paylaştılar sonrasında Beykoz belediyesi Dilara şirinin Türkiye 2. Olduğunu paylaştı.Hani Türkiye şampiyonuydu.Madem Türkiye ve Avrupa Şampiyonu değilse Bu yalan haberi yapanlara Beykoz belediyesi yaptırım uyguladı mı?

Beykoz Belediyesi resmi sitesinde TIKLA OKU 

 

https://beykoz.bel.tr/sayfa/5/455/yaln%C4%B1zca_kursu_basarilari

 

5- Dilara Şirin Millî Takıma seçilerek Avrupa şampiyonasında kulübümüzü temsil edecek. Gazetemizde çıkan haberler sonrası devamında Hemen ardından Avrupa Başkanlık kupası diye belirtmişlerdir..Bu paylaşım ardından yine soruyoruz.Beykoz Belediyesi resmi. Sayfasında yayınlanan bu haberde Dilara Şirin Millî  Takım Adına yarıştığı yazıyor.Millî Sporcu Olmayan Dilara Şirin Milli Takım Adına Nasıl Yarışır?

Yine Beykoz Belediyesi aynı satırda belirttiği Milli Takımda Kulübümüzü Temsil Edecek demiştir.Millî Takım Adına Katılan Sporcu kulübü değil Ülkeyi Temsil Eder.Eğer yurt dışı yarışmasında kulübü temsil ediyorsa Milli Takım Adına yarışmıyor demektir.Şöyle izah edelim. Tekvandoda Uluslararası organizasyonlarda Milli Takım haricinde kendi Masraflarınızı ödeyerek yarışabilirsiniz Ancak o zaman Milli Statüsünde temsil etmiş değil Kulübümüzü Temsil etmiş olursunuz.Yayınladıkları haberler hep yalan.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI