Bugun...



Ajansımızda Yalan Haber Yok Beykoz Belediyesi Yalan Makinesi

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar . Beykoz belediyesi Gençlik spor kulübü tekvandocu 15 Yaşındaki. Dilara Şirinin kız çocuğunu nasıl yalanlarına alet etmişler. Söyledikleri yalan nasıl ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-10-2022 23:48:50 Tarih: 30-10-2022 23:11

Ajansımızda Yalan Haber Yok Beykoz Belediyesi Yalan Makinesi

BEYKOZ BELEDİYESİNİN YALANI TIKLA OKU 

 

https://beykoz.bel.tr/sayfa/5/455/yaln%C4%B1zca_kursu_basarilari

 

 

BEYKOZ BELEDİYESİNİN YALANLARINA KİMSE YETİŞEMEZ TIKLA OKU İZLE 

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-genclik-spor-kulubunun-taekwondo-dalinda-ne-avrupa-nede-turkiye-sampiyonlugu-ve-kupalari-yok-kulliyen-yalan/35335/

 

SONUNA KADAR İZLEYİNİZ 

 

BEYKOZLU BİLE DEĞİL  BEYKOZLU DİYE TANITILDI MALTEPEDE İKAHMET ETMEKTEDİR

 

Beykoz belediyesi Gençlik spor kulübü taekwondo dalında. Dilara Şirin isimli 15 Yaşındaki bir kız çocuğunu kamera önüne çıkararak bilinçli olarak konuşturularak. Dilara Şirin Kendisinin hem Avrupa birincisi hem de Türkiye birincisi olduğunu kameralar önünde söyleyerek söylerken de sözde şampiyonluk kupalarının aldığını sözde kamera önündeki kupaların kendisinin olduğunu imajı vermişlerdir ve daha sonra Beykoz yerel basınında ve sosyal medyalarda Dilara şirinin Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu ilan etmişlerdir.15 Yaşındaki bir kız çocuğunu da bu yaşta yalanlarına alet etmişlerdir.

BEYKOZ BELEDİYESİ EŞTİĞİ KUYUYA BAKIN NASIL DÜŞTÜ YALANLARI NASIL ORTAYA ÇIKTI BEYKOZ BELEDİYESİ  BAŞKAN MURAT AYDIN VE FATİH SAĞLAM SÖZDE BÜYÜK HOÇA HOÇALARIN HOÇASI OSMAN GÜNAÇTI BU HABERİMİZE CEVAP VERİNİZ BU KADAR YALANA NE GEREK VARDI

 

Beykoz belediyesi Gençlik spor kulübü tekvando dalında 2021 ve 2022 yılı arasında taekwondo da Dilara Şirin isimli 15 yaşındaki kız çocuğunu yanlarına alet ederek Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu kupalarının olduğunu. İmajı vererek Beykoz halkına bu şekilde ilan etmişlerdir ve tanıtmışlardır fakat gelin görünüz ki Beykoz belediyesi eştiği kuyuya bakın nasıl düştü Beykoz belediyesinin Web sitesinde YANLIZCA KÜRSÜ BAŞARISI (2021-2022 ) taekwondo  dalında BAKINIZ DİLARA ŞİRİN NE DİYE GÖRSETİLMİŞ. Dilara şirin ZEKERİYA TUTAR YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2.Sİ DİLARA ŞİRİN.

Beykoz belediyesi hani Dilara şirin Avrupa ve Türkiye şampiyonuydu hani Avrupa ve Türkiye şampiyonluğu kupaları vardı.

Beykoz belediyesi. Maltepe kaymakamlığı Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 29 Ekim cumhuriyet bayramı Maltepe kaymakamlık kupası gençler taekwondo şampiyonası. katılmayan belediyesidir elinde bu kadar kıymetli taekwondocu sporcuların vardı neden katılmadı.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI