Bugun...



Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanlığı Çok Komiksiniz

İstanbul Beykoz ilçesi İYİ Parti ilçe başkanı her geçen gün Beykoz’da kan kaybettiğinden basında kendi reklamını yaparak 2023 seçimlerine Beykoz hazır diye kendi reklamını yapmaktadır.

facebook-paylas
Tarih: 01-01-2023 22:56

Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanlığı Çok Komiksiniz

Haber ajansımıza son 10 gündür okuyucularımız tarafından Beykoz halkı tarafından ve Beykoz İYİ Parti üyeleri tarafından yoğun ihbar şikayet ve sitem dolu mesajlar gelmektedir.

Gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir Beykoz ilçesiyle ilgili gerçekleri yazan korkusuzca taraf tutmadan. Beykoz’da tek bir basın var oda izcihaberajansıdır  izcihaberajansında Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı hakkında ve bazı yöneticiler hakkında çok sayıda haberleri yayınlanmıştır. İlçe başkanının rüşvet haberi bir yöneticinin kaçak ev yapma haberi bir yöneticinin kendi menfaatine Tokatköy halkın yanında olduğunun imajı vererek 2023 seçimlerinde muhtarlık adaylığına bazı yöneticilerinde meclis üyeliğine bazı yöneticilerin çocuklarını İBB ye işe soktuklarını izcihaberajansında yayınladığı bu haberler doğrultusunda ilçe başkanlığı tarafından ve çok sayıda yöneticiler tarafından sessiz kaldıklarını başkanın rüşvet aldığın kabul etmesi bir yöneticinin kaçak ev yapmasını kabul etmesi   bazı yöneticilerin 2023 seçimlerinde muhtarlık adaylığına ve meclis üyeliğine çalıştıklarını bazı yöneticilerin çocuklarının İBB ye işe soktuklarını kısaca izcihaberajansında yayınlanan haberlerin tamam ile doğru olduğundan. Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığının kuzuların sessizliğini oynadıkları yayınlanan haberlere sessiz kaldıkları Beykoz halkı tarafından ve Beykoz İYİ Parti üyeleri tarafından bilinmektedir.

İzcihaberajansın yayınladığı bu haberler doğrultusunda sanki hiç bir şey olamamış gibi geçtiğimiz aylar ilçe başkanlığı kongresi olur ve kongrede yine tek aday olarak yine aynı başkan adaylığını koyar. Fakat burada birinci  parti veya ikinci parti ilçe başkanlığı kongresi olmuş olsaydı ilçe başkanlığı adaylığına çok sayıda kişilerin aday olurdu fakat İYİ Partiyi ne birinci ne ikinci parti nede üçüncü parti gözüyle bakılmadığı için Beykoz’da da İYİ Parti her geçen gün kan kaybettiği için parti içerisinde kimse ilçe başkanlığı adaylığını koymamıştır adaylığını koymadıkları için aday bulamadıklarından yine rüşvetçi ilçe başkanı adaylığını koymuştur ilçe başkanlığı kongre sonrası bakın yönetim şemasında bakın kimler var.

İlçe başkanı Akif Taşdemir https://www.izcihaberajansi.com/iyi-parti-beykoz-ilce-baskanligi-ve-gazeteci-meslektasimiz-aliriza-yildiz-halen-bir-aciklama-yapmadiniz/35444/Rüşvetçi olarak adı çıkan rüşvet alıp almadığını da ol görüp açıklamayan  Akif Taşdemir kaçak ev yapan ve İBB yüksek mevkide kendini işe giren Sevda Gürdap Ay https://www.izcihaberajansi.com/bu-kacak-yapilan-evin-yikimi-neden-agirdan-aliniyor/35427/ Ve Tokat köyü halkının yanındayım imajı vererek  seçimlerinde muhtarlık için adaylığını koyan https://www.izcihaberajansi.com/esra-ceylan-ajansimizi-yalancilikla-suclamayi-birakin-ilce-baskaninizi-ve-yonetimini-sorgulayin/35819/Esra Ceylan ve meclis üyeliği için seçimlerde ön plana çıkan Tokatköy halkın yanındayız imajı vererek meclis üyeliklerine adaylıklarını koyan bazı yöneticiler ve bazı yöneticilerde çocuklarını İBB ye işe sokan kısaca say say bitmez bu kişiler geçtiğimiz günler yapılan ilçe başkanlığı kongresinde de yine. Beykoz halkı tarafından sevilmeyen basında da sık sık isimleri, çıkan bu yöneticiler yine yeni yönetimde de görev almışlardır.

Fakat yeni yönetim listesinde hiç iç açıcı olmayan kişilerin yeni yönetimde olmaları Beykoz’da büyük oy kaybına uğrayacaklarını yeni yönetimden önce eski yöneticilerin ilçe başkanın yönetime almaması Beykoz da büyük kan kaybedeceğini bildiğinden bakın ilçe başkanı nasıl taktik değiştirdi .

İlçe başkanı Akif Taşdemir  bakın bu haber linkinde tıkladığınızda https://turkulak.com.tr/beykoz-iyi-parti-secime-hazir/yaptırmış olduğu haber tamam ile reklam içerikli haber olduğu bizler. Beykoz halkı olarak beklerdik ki izcihaberajansın yayınlamış olduğu haberlere açıklama yapmalarını ama yapmamaları çıkan haberlerdeki kişilerin yapılan haberlerin doğru olduğundan sessiz kaldıklarını Akif  Taşdemir TÜRK ULAK gazetesine vermiş olduğu demeç tamam ile yalan külliyen yalan. Beykoz’da İYİ Parti her geçen gün oy kaybettiğini şuan ki yönetimin bile hazır olmadığı halde kaldı ki  seçimlere hazır olmaları bizler. Beykoz halkı olarak İYİ Parti üyeleri olarak Beykoz İYİ Parti ilçe başkanına ve bazı yöneticilerine diyoruz ki önce siz  izcihaberajansın yayınlamış olduğu rüşvet haberlerine kaçak ev haberlerine muhtarlık adaylıklarına meclis üyeliği adaylıklarına bazı yöneticilerin çocuklarını işe sokma kaçak ev yapan yöneticinin İBB ye yüksek bir mevkide nasıl kendisi işe girdiğini bunların açıklamalarını yapsınlar yalandan yere basında kendi reklamlarını yapmasınlar Beykoz halkı Murat Aydın tarafından 4 sene boyunca zulüm çektikleri halde Beykoz İYİ Parti Beykoz halkının yanında olmadı biz Beykoz halkı olarak İYİ Parti üyeleri olarak Akif Taşdemir’e ve şuan ki yönetimine seçimlerde cevabını vereceğiz.

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğu.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI