Bugun...



75 yaşında, fındık bahçesi kavgasında katil oldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde fındık bahçesi nedeniyle çıkan kavgada Ahmet Cemal Çürüksulu (75), tabancayla Nurettin Erisoylu'yu (46) vurarak öldürdü. Erisoylu'nun ateşlediği silahtan çıkan kurşunla yaralanan Çürüksulu ise hastanede tedaviye alındı.

facebook-paylas
Tarih: 12-07-2022 22:43

75 yaşında, fındık bahçesi kavgasında katil oldu

Ordu fatsa ilçeye bağlı Oluklu Mahallesi'nde meydana geldi. Nurettin Erisoylu, Ahmet Cemal Çürüksulu'nun icralık olan 25 dönümlük fındık bahçesini banka aracılığı ile satın aldı. İddiaya göre, bahçede temizlik yapan Erisoylu'nun yanına Çürüksulu geldi ve ikili tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Erisoylu, üzerindeki tabanca ile Çürüksulu'ya ateş etti.

Bu sırada yaralanan Çürüksulu da kendi tabacasıyla karşılık verdi. Kurşunların isabet ettiği Erisoylu, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Erisoylu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Çürüksulu ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erisoylu'nun cansız bedeni, Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. izcihaberajansi.com







Etiketler :
Ezel Kurt / 13-07-2022 03:13:00

Nurettin Erisoylu benim eniştem oluyor. 2 sene önce aldı bu arsayı ve hep eniştemi tehdit ediyorlardı. Bu yüzden yanında ruhsatlı silah taşımaya başladı. Arsaya 12 Temmuz Salı günü gittiklerinde eski arsa sahipleri ona tuzak kurdu. Onu 14 kurşunla vurdular ve ölene kadar dövdüler ölmeden başından ayrılmadılar . Eniştem ilk kurşunu sıkmadı. Onun daha 4 aylık bebeği vardı o canı insanlar teyzemi dul kuzenimi daha bebek yaşta yetim bıraktılar. Rica ediyorum haberinizi düzeltin doğru haber yazmıyor.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI