Bugun...



Anne, cinsel içerikli mesajlaşmalarını öğrenen kızını öldürmüş

Ankara'da evinde ipe asılı halde bulunan ve ailesinin "intihar etti" dediği 18 yaşındaki Esmanur Çakmak'ın gerçek ölüm nedeni ortaya çıktı. Buna göre genç kız, annesinin telefonundaki yasak aşka ilişkin mesajları görmesi sebebiyle annesi tarafından boğularak öldürüldü.

facebook-paylas
Tarih: 25-01-2022 20:13

Anne, cinsel içerikli mesajlaşmalarını öğrenen kızını öldürmüş

Hamide Çakmak, geçen pazar günü 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak, Mamak'taki evlerinde kızı Esmanur'u iple asılı bulduğu yönünde ihbarda bulundu. Eve giden sağlık ekipleri Esmanur Çakmak'ın öldüğünü belirledi. Polis, el ve kollarında yara izi bulunan baba Y. Çakmak ile çelişkili ifadeler veren anne Hamide Çakmak'ı gözaltına aldı.

 

SORGUDA İTİRAF ETTİ

Olayın cinayet olduğunu tespit eden polis, babadan şüphelenirken, anne Hamide Çakmak, ifadesinde kızını öldürdüğünü itiraf etti. Hamide Çakmak, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, eşi serbest bırakıldı.

ERKEK ARKADAŞINA OLANLARI ANLATMIŞ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Esmanur ile annesinin telefonlarının incelemeye alındığı, Esmanur Çakmak'ın, erkek arkadaşı ile mesajlaşmalarının cinayetin sebebini ortaya çıkardığı öğrenildi.

KIZINI BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Çakmak'ın, yasak ilişkisi nedeniyle annesiyle tartıştıklarını ve babasına söylememesi için kendisini tehdit ettiği yönünde erkek arkadaşına mesajlar gönderdiği belirlendi. Bu yüzden çıkan tartışmada Hamide Çakmak'ın, kızını boğarak öldürdüğü belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Anne, telefonunda cinsel içerikli mesajlaşmalarını yakalayan kızını öldürdü

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI