Bugun...



Barış Akarsu kimdir, neden öldü? Barış Akarsu nereli, kaç yaşındaydı?

Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007 tarihinde yaşamını yitirdi. Barış Akarsu, Akademi Türkiye yarışmasının birincisi olmuştur.Akarsu, geçiridği tarafi kazası sonucu hayatını kaybetti. Peki Barış Akarsu kimdir? İşte biyografisi...

facebook-paylas
Tarih: 04-07-2021 15:27

Barış Akarsu kimdir, neden öldü? Barış Akarsu nereli, kaç yaşındaydı?

Barış Akarsu'nun ölümünün üzerinden 14 yıl geçti. 1979 tarihinde doğan Barış Akarsu, 2004 yılında Akademi Türkiye yarışmasına katıldı. Yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alan Akarsu, yarışmayı birinci olarak tamamladı. Barış Akarsu, Yalancı Yarim adlı dizinin başrolünde yer aldı. Peki arış Akarsu kimdir, neden öldü?

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Hatice ve Selahattin Akarsu'nun oğulları olarak Amasra, Bartın'da dünyaya geldi. Okul hayatına Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda başladı ve ardından ortaokul öğrenimini bitirdi. Ortaokuldan sonra Amasra Lisesi'ne gitti ve burada lise öğrenimini de tamamladı. Küçük yaşlarda iken şehre gelen müzisyenleri seyrederek onlardan ilham aldı ve daha sonrasında mızıka, flüt, klavye ve gitar gibi enstrümanlar çalmaya başladı. Çocukluk yıllarında müziğin yanı sıra spora da ilgi duymaktaydı. Dört yıl boyunca basketbol oynadı ve ardından karate ile ilgilendi. Bir süre bu sporlara devam ettikten sonra lise yıllarında Amasra Yelken Kulübü'nde profesyonel olarak yelkencilik yaptı. Liseyi bitirmesinin ardından müzisyenliğin yanında animatörlük de yaparak Antalya'da yaşamaya başladı. Sonrasında Karadeniz Ereğli'ye yerleşti ve buradaki barlarda müzisyen olarak çaldı. Diğer yandan yerel radyo ve televizyon kanalları için programlar hazırlamaya başladı. Arkadaşlarının ısrarı üzerine 2004 yılında Akademi Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Yarışmada seyirciler tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Rock ve Anadolu rock tarzında şarkılar seslendirdi. Seslendirdiği şarkılar oldukça beğenildi. Yarışmada gördüğü ilgiyle finale kadar gelerek birinci oldu.

28. yaş günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı, saat 22:30 civarında, Muğla ilinin Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirmiştir. Beş gün yoğun bakımda kalan Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007 tarihinde ölmüştür.




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI