Bugun...



Bayramda bir üzücü haber daha! 2 kardeş kazada yaşamını yitirdi

Bu Kurban bayramında da üzücü kaza haberleri gelmeye devam etti. Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kardeş hayatını kaybetti. 4 kişi de yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 22-07-2021 22:40

Bayramda bir üzücü haber daha! 2 kardeş kazada yaşamını yitirdi

Bayram dönemlerinde sıklıkla yaşanan kazalara yenileri ekleniyor. Malatya'nın Doğanşehir ilçesinden gelen üzücü haberde, 2 kardeşin kazada vefat ettiği öğrenildi.

Akşam saatlerinde ilçeye bağlı Çığlık Mahallesi'nde Adıyaman yönünden Malatya istikametine ilerleyen Ekber Ağzıküçük yönetimindeki 44 PR 914 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı yönden gelen Osman Sığırcı'nın kullandığı 33 ACP 340 plakalı otomobile çarptı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ YARALANDI

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, aynı aileden Nihat (49), Ekber (47), Sadiye (47), Perihan Ağzıküçük (44) ve Osman Sığırcı ile Aysel Sığırcı yaralandı. Yaralılar, itfaiye erleri tarafından sıkıştığı araçlardan çıkarılarak sağlık görevlilerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

2 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Durumu ağır olan ve hastanede tedaviye alınan Ekber ve Sadiye Ağzıküçük kardeşler doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer 4 yaralının ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Bir süreliğine kapanan trafik araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Taha Ayhan




Kaynak: erkanemine42




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI