Bugun...



Beykoz Ardahanlılar Derneğinin Genel Sekreteri Basın Danışmanı Erkan İzci Ajansımıza Açıklama Yaptı

Ajansımızın imtiyaz sahibi ve Beykoz Ardahanlılar derneğinin genel sekreteri ve basın danışmanı Erkan İzci ajansımıza açıklama yaptı. Açıklama yapma nedeni ise Kars ,Ardahan ,Iğdır dernek başkanı Esengül Yılmaz Gül’ün, Erkan İzcinin özel resmi belge GBT çıktısını kanunsuz olarak ele geçirip yayma tehdit hakaret şantaj yaptığından yapma nedeni Erkan İzci ajansımıza açıklama yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-11-2022 18:51:44 Tarih: 20-11-2022 18:36

Beykoz Ardahanlılar Derneğinin Genel Sekreteri Basın Danışmanı Erkan İzci Ajansımıza Açıklama Yaptı

YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYLA İLGİLİ HABERİ  TIKLA OKU

 

https://www.izcihaberajansi.com/esengul-yilmaz-gul-tarafindan-ajansimizin-imtiyaz-sahibine-cirkin-saldiri-ozel-verileri-yayma/38414/

 

 

Ben izcihaberajansı imtiyaz sahibi ve 2021  sekizinci ayında Beykoz Ardahanlılar dayanışma ve kültür derneğinde genel sekreter ve basın danışmanı olarak gönüllü olarak göreve başladım derneğimiz bir yıl boyunca ilk dönem başkanı olan Demet Kara Kayacı ile sorunsuz olarak dernek yönetildi. Daha sonra ikinci dönem Vural Çelik isimli şuan ki başkan göreve geldi fakat şuanda geçici olarak derneğimizin adresi şahin kayada bulunmaktadır. Şuan ki dernek başkanımız soğuksuda bir yer bulur yönetimin kararı olmadan yönetimi toplamadan kendi kafasına göre soğuksuda üç artı bir yer kiralar bu yerle ilgili tadilat işlerine başlar daha sonra öğreniriz ki dernek başkanımız Kars Ardahan Iğdır dernek  başkanı Esengül Yılmaz Gül ile aynı katta aynı kapı numarası aynı daire içerisinde iki dernek bir arada faaliyet yapacaklarını bunun üzerine ben genel sekreter olarak buna karşı geldiğimi bir ailenin mahrem  bölgesi yatak odasıdır yatak odasına ikinci kişi alınamaz. Bir dernekte ailedir gönüllü hiçbir çıkar beklemeden ilini temsil eden aile olduğundan bir derneğinde mahrem bölgesi derneğin ofisi ve yeridir bu ne insani olarak uygun değil neden kanunu olarak yasal değil bunu yapıyorsanız suç işliyorsunuz ben tüm çabalarıma rağmen dernek başkanımız Vural Çelik duyduğuma göre diğer dernek başkanına söz verdiğinden  ve masrafları ortak karşıladıklarından. Vural Çelik ısrarla kanunsuz olarak iki derneğin aynı kapı numarasında aynı dairede faaliyet göstermek için direnmektedir Vural Çelik kendisinin suç işlediği kadar yönetimde asil 15 kişinin de suç işlemesine ön ayak olmaktadır. Bu nedenle ben genel sekreter olarak derneğimde kim olursa olsun kanunsuz iş yaparsa karşısına çıkarım bende kanunsuz olarak iş yaparsam karşıma çıksınlar.

Esengül Yılmaz Gül bana ait özel verilerimi hukuksuz olarak ele geçirmiş aylardır elinde bekletmiş GBT'nin çıkarıldığı tarih 04 haziran 2021 yani bir buçuk yıldan buyana elinde tutmuş esasında Esengül Yılmaz Gül bana değil derneğime yapmıştır bunu da yaptıran dernek başkanımızdır. Şayet dernek başkanımız yönetimin kararı olmadan kendi kafasına göre bu yeri tutar daha sonra Esengül Yılmaz Gül’le bu yerin tadilatını yaparlar kanunsuz çalışmaları foyaları ortaya çıkınca dernek başkanı Esengül Yılmaz Gül beni durdurmak için resmen şantaj yapmıştır buradan dernekteki yönetici arkadaşlara sesleniyorum. Başkanımız Vural Çelik kanunsuz dernekçilik yapmaya çalışıyor şayet aynı kapı numarasında aynı daire içerisinde iki dernek faaliyet gösterirse dernek başkanı ve yöneticiler hakkında genel sekreter olarak ve TC vatandaşı olarak vatandaşlık hakkımı da kullanarak ilgili makamlara suç duyurusunda bulunacağımı hatırlatırım Bir hatırlatmada kamu oyununa Esengül Yılmaz Gül bana değil derneğime bu çirkin saldırıyı yapmıştır. Dernek başkanımız Vural Çelik’in sadece bu değil çok sayıda yönetimi dinlemeden yönetimin kararı olmadan kendi kafasına buyruk sözde dernekçilik yapmaya çalışmaktadır. Bu saatten sonra kimse kafasına buyruk yönetimin kararı olmadan alınan kararlarında kanuna uygun olarak görev yapacaklarını şayet kanuna aykırı hangi yönetimde arkadaşımız dernekçilik yaparsa hakkında da dernekler masasına şikayetim olacaktır bu benim kesin kararımdır .Derneğimizi birileri tarafından bölünmeye çalışılıyor ama buna biz yönetim olarak ve üyeler olarak kesinlikle izin vermiyeceğiz.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI