Bugun...



Beykoz Balık Ekmeğin Eski Sahiplerinden Nil Ozan Muradoğlu Ajansımıza Flaş Açıklamalar Yaptı

Beykoz balık ekmeğin eski sahiplerinden AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker ve babası olan. Adnan Çeliker'inde eski ortağı olan Nil Ozan Muradoğlu yıllardır balıkçı barınak önünde illegal yoluyla ve resmi kurumları nasıl bağlayarak kanunsuz olarak ortağıyla birlikte yıllardır nasıl ticaret yaptıklarını hangi resmi kurumlar bildikleri halde görevlerini kötüye kullandıklarını. Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzciye detaylı şekilde açıklamalar yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-09-2022 13:23:07 Tarih: 19-09-2022 12:32

Beykoz Balık Ekmeğin Eski Sahiplerinden Nil Ozan Muradoğlu Ajansımıza Flaş Açıklamalar Yaptı

https://www.izcihaberajansi.com/flas-haber-beykoz-balik-ekmegin-eski-sahiplerinden-nil-ozan-muratoglu-ajansimiza-flas-aciklamalar-yapti/35612/

 

BAKIN RESMİ KURUMLAR YILLARDIR NASIL GÖREVLERİNİ KÖTÜYE KULLANMIŞLAR VE KULLANMAYA DEVAM EDİYORLAR 1. MİLLE EMLAK İL MÜDÜRLÜĞÜ  2.ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM İL MÜDÜRLÜĞÜ 3. BOĞAZİÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ 4. BEYKOZ BELEDİYESİ HALA GÖREVLERİNİ KÖTÜYE KULLANIYORLAR NEYİN KARŞILIĞI GÖREVLERİNİ KÖTÜYE KULLANIYORLAR  GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANMANIN BİR BEDELİ VARDIR BU BEDEL NE BU BEYKOZ BALIK EKMEĞİN NE ÖZELLİĞİ VAR 

 

 

Beykoz balık ekmeğin eski sahiplerinden Adnan ve Furkan Çeliker'in de yaklaşık 15 yıla yakın ortağı olan. Nil Ozan Muradoğlu vicdanın sesini dinleyerek yıllardır nasıl eşi tarafından illegal yoluyla ticaret yaptığını ve ortağı olan Adnan ve Furkan Çeliklerle nasıl ticaret yaptıklarını Nil Ozan Muradoğlu vicdanının sesini dinleyerek ajansımızın imtiyaz sahibine  yapılan haksızlıklara ajansımıza ve imtiyaz sahibine çirkin saldırıların yapıldığını göz korkutmalar  için bu saldırıların yapıldığını bu yetmezmiş gibi ajansı durdurmak için imtiyaz sahibine tazminat davaların açıldığını yapılan bu haksızlıklara dayanamayan. Nil Ozan Muradoğlu ajansımızın imtiyaz sahibi ile irtibata geçerek hukuk ve ceza davalarında her türlü şahitlik yapacağını şahit olarak yazdırılmasını hukuk ve ceza davalarında bildikleri ne varsa sözlü ve belgeli olarak şuanda Murat Tabakla ortak olduklarını ve geçmişe dönük Furkan ve Adnan Çeliker'le ortak olduğumuzu ve şuanda eski ortakları ile Murat Tabak'ın ortak olduklarını eşinin balıkçı barınak  içindeki tekne ve tüm malzemeleri üç şahit huzurunda. Murat Tabaka devir ettiğine dair  şahitlerden biride Adnan Çeliker'in olduğunu elinde belgelerin olduğunu ve yıllardır burada nasıl illegal yoluyla ve resmi kurumları nasıl bağlayarak ticaret yaptıklarını barınak önündeki 19m2 yerin nasıl kamulaştırılmadığını yani istimlak edilmediğini bu bölgede sahil kenarları istimlak edildiği halde nedense burasının yapılmadığını eşim ile Adnan ve Furkan Çeliker'in nasıl tanıştıklarını  Adnan ve Furkan Çeliker'le tanıştıktan sonra nasıl 19m2 yere yerleştiklerini her geçen gün nasıl sahil işgal ettiklerini yıllardır nasıl çalışma ruhsatı olmadan hangi devlet memurlarının hangi belediyenin bizlere göz yumduklarını  göz yumanında bir karşılığının olduğunu eşinin illegal yoluyla Adnan ve Furkan Çeliker'de resmi kurumları nasıl bağladıklarını özellikle. Beykoz kaymakamlığı ve Beykoz belediyesini  nasıl bağladıklarını  bunun peşi sıra il tarım müdürlüğünü ilçe su ürünleri şube müdürlüğünü, liman başkanlığını ,Boğaziçi imar müdürlüğünü, İBB’ yi Adnan ve Furkan Çeliker nasıl kimleri devreye sokarak resmi kurumların görevlerini nasıl kötüye kullandırdıklarını ve şuanda bile görevini kötüye kullanan yıllardır bizim arkamızda olan şuanda bile görevini kötüye kullanan 19m2 yerde  yıllardır tapulu yerimiz diye bu tapu arkasına sığınarak bizi bu yerden kimse kaldıramaz arkamızda olan resmi kurumlar şunlardı.

ÖNCELİKLE BEYKOZ BELEDİYESİ YETKİ ALAN YERİ RUHSATSIZ ÇALIŞTIĞIMIZDAN DOLAYI MÜHÜRLEYEBİLİR ,MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ,  BOĞAZİÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ ,ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İLKİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ Bu resmi kurumlar Beykoz kaymakamlığına bu yerin tahliyesi yapılması için Beykoz kaymakamlığına resmi tahliye belge yollar  fakat bu resmi kurumlar bunu yapmaz yapmadıkları için yıllardır tapulu yer diyerek çalışma ruhsatı olmadan. Beykoz halkının gözünün içine baka baka yıllardır biz burada ticaret yaptık hakkımızda gelen şikayetler Beykoz kaymakamlığına  gidince Adnan Çeliker şimdiki kaymakamdan  önceki eski kaymakamlardan   gelen şikayetleri nasıl durduruyordu nasıl sumen altı  yapılıyordu hakkımızda şikayet olduğunda şikayetçiyi Adnan Çeliker resmi kurumlardan öğreniyor öğrendikten sonra eşime söyleyerek eşimde aynı Murat Tabak'ın  aynı Erkan İzciye yapılanı yapıyordu Adnan Çeliker eşimi maşa olarak kullanıyordu aynı şuanda Murat Tabak'ı kullandığı şekilde eşime nasıl oyun oynandığını eşimin ölme sebebi ise Furkan ve Adnan Çeliker ve Murat Tabak'ın kafa kafaya vererek eşime karşı plan kurduklarını eşimde daha sonra kendisine oynanan oyunun fark ettikten sonra kahrından eşim ölmüştür. Eşimin elinden burası oyunla alındığını Adnan ve Furkan Çeliker'in gelir gider kasayla nasıl oynadıklarını resmi kurumları bağlamak için ne hediyelerle gittiğini Adnan ve Furkan Çeliker'in eşime oynamış oldukları oyunları şimdiki ortağına da yaptığını tüm detayları artık vicdan azabı çektiğimden kamu oyununda bilmesini burada yaşanan kanunsuz ticaretin hangi resmi makamların göz yumduğunu buradaki 19m2 yerin bilinçli olarak kamulaştırılmadığını detaylarıyla izcihaberajansına açıklıyorum. Nil Ozan Muradoğlu haber ajansımızın imtiyaz sahibi ile yapmış olduğu röportajda Beykoz halkının kulaklarına inanamayacağı yer yerinden oynayacak çok kişinin uykuları kaçacak çok resmi kurumların uykuları kaçacak haberimiz çok yakında ve halen Milli Emlak Müdürlüğü ,Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Boğaziçi İmar Müdürlüğü, Beykoz kaymakamlığından tapulu alanda çalışma ruhsatı olmadan ticaret yapıldığını  kanunsuz olarak burada yapılan ticarete son verilmesi için buradaki ızgara ve bacaların buradaki yapının da kaldırılması için. Beykoz kaymakamlığından tahliyesi yapılması gerekirken Nil Ozan Muradoğlu'nun söylediği şekilde Adnan ve Furkan Çeliker  Murat Tabak siyasi güçlerini kullanarak ticaret yaptıklarını bu üç kurumun buranın tahliye edilmesi için Beykoz kaymakamlığına dilekçelerinin olmaması bu üç kurumun buranın tahliye edilmemesi için direnmenin altında Nil Ozan Muradoğlu'nun söylediği şekilde idare etmeninde bir bedelimi var. Beykoz balık ekmeğin ne özelliği var Beykoz belediyesinin neden burayı mühürlemediğini neden ticaretten men etmediğinin de altında da bir bedel mi var yakında detaylarıyla yayınlıyoruz.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI