Bugun...



Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanının Açılışını Yaptın Ama 15 Temmuzda Neredeydin Hala Açıklama Yapmadın

Geçtiğimiz günler Beykoz Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Davet ederek. Beykoz sahilinin de halkı perişan ederek bir ekmeğe muhtaç ederek sahil düzenleme çalışması yaptığı bu esnada meclis üyesi olan Furkan Çeliker'in işletmesine özel otopark yaparak meclis üyesini koruduğu ve denizi doldurularak kazıklar dikilerek kaçak yapılan. Gümüşsuyu restorandın ve belediye önündeki meydanın adını da 15 Temmuz şehitler ismi koyarak bu üç yerin açılışını yapması için Prof. Dr. Mustafa Şentop Davet edilerek açılışı yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-06-2022 11:58:18 Tarih: 08-06-2022 09:50

Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanının Açılışını Yaptın Ama 15 Temmuzda Neredeydin Hala Açıklama Yapmadın

ÖNCEKİ YAYINLANAN HABERLER 

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-hala-bir-aciklama-yapmadiniz/31766/

 

TBMM BAŞKANININ KIYAFETİNE BAKIN NASIL UYUM SAĞLAMIŞLAR HEPSİ KRAVATSIZ BU BİR TESADÜF OLAMAZ 

 

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN BAŞKAN YARDIMCISI FATİH SAĞLAM HALA BİR AÇIKLAMA YAPMADINIZ NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYORSUNUZ AMA AÇILIŞ YAPIYORSUNUZ HEDEF ŞAŞIRTMAK İÇİN

 

Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydın 15 Temmuz darbe günü neredeydiniz bunun hala açıklamasını yapmadınız. Başkan yardımcısı Fatih Sağlam sizde hala bir açıklama yapmadınız neden 15 Temmuz Şehitler Meydanını Açılışını nereden icap etti bir anda  buralar yapılalı yaklaşık iki yıla yakın Beykoz halkı açıklama bekliyor. Beykoz’u kimler yönetiyor diye Fatih Sağlam neden Beykoz’da bir yerel gazeteye kendini güncelledin yedi yıl önce hocam dediğin kişi FETÖYÜ  o yılarda övdüğün havalara çıkardığın hocan şimdi terör örgütü oldu bir anda yedi yıl önceki gazeteye verdiğin röportajı güncelleştirdin neden cevap ver Fatih Sağlam.

 

NEREDEN İCABET ETTİ BİRDEN BU ÜÇ YERİN AÇILIŞINI YAPMAK BURALAR YAPILALI 2 YILA YAKIN KİMİ KANDIRIYORSUNUZ

 

Belediye önündeki Prof Dr Necmettin Erbakan Kültür binasını yıktın bu ismi de kaldırdın yıktın yok ettin şimdi buranın adını 15 Temmuz Şehitler Meydanını ismini verdin ama 15 Temmuz darbe günü nerede olduğunu ol görüp. Beykoz halkına kamu oyuna ispat edemiyorsun o gün neredeydin neden bu meydanın adı yine Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismi olarak kalmadı neden hedef şaşırtıyorsun buranın adını Prof. Dr. Necmettin Erbakan meydanı olarak koyabilirdiniz sahilin adını da 15 Temmuz Şehitler Sahili adını koyabilirdiniz sizinkisi nedir biliyor musunuz sizinkisi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismini buradan yok etmek bu üç  yer yapılalı 2 yıl oldu bu zamana kadar neredeydiniz. Beykoz belediyesi Murat Aydın 15 Temmuz Şehitler Meydanını ismini verdiğiniz bu meydanda Atatürk anıtı o mermer taşlarında bakın 15 Temmuz öncesi Bu vatan için gözlerini kırpmadan bu devlet bu vatan bu bayrak için canlarını feda eden şehitlerimize haksızlık yaptınız burada. 15 Temmuzdan önce canlarını feda  eden şehitlerimiz var buradaki şehitlerimiz 2016 yılı 15 Temmuzda şehit olmadılar. BU MEYDANIN ADI YA Prof. Dr. Necmettin Erbakan meydanı Yada Şehitler meydanı olarak ismi konulurdu sizin amacınız isim koymak değil hedef şaşırtmak.Beykoz belediyesi Murat Aydın 2016 15 temmuzdan önce bu Atatürk büstünde mermer taşına yazılan şehitlerimizi siz tanımadınız sanki bu mermer taşında. 15 Temmuzda şehit olmuşlar gibi imaj yaratmışsınız 15 Temmuzdan önceki şehitlerimize saygısızlık yaptınız bu meydan 15 Temmuz değil sadece şehitler meydanı olarak ismi verilmiş olsaydı daha iyi değilmiydi  sizler 15 Temmuzdan önce canlarını feda eden şehitlerimizin kemiklerini sızlattınız.

 

İŞTE KAÇAK YAPILAN RESTORAND MECLİS BAŞKANI KAÇAK YAPILAN RESTORANDIN AÇILIŞINI YAPTI DAHA NELER GÖRECEĞİZ NELER 

 

BEYKOZ BELEDİYESİ TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOPA DENİZİ DOLDURARAK DENİZE KAZIKLAR ÇAKILARAK BAŞKA BİR ADA VE PARSELE İŞGAL EDİLEREK  KAÇAK YAPILAN GÜMÜŞSUYU RESTORANTIN  AÇILIŞINI YAPTIRDI NE KADAR KOMİK İŞTE BU AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI TBMM BAŞKANI KAÇAK YAPILAN RESTORANDIN AÇILIŞINI YAPTI HAHAHA.

 

 

Beykoz belediyesi eski adıyla Beytaş restorandı yıkarak denizi doldurarak kazıklar çakarak yanında başka ada ve parseli de işgal ederek buraya kaçak restoran yaparak adını da Gümüşsuyu restoran ismini de verir. Bu restoran biteli 2 yılı geçer Ne hikmetse bir anda Beykoz belediyesi buranın açılışını da kaçak yapılan yerin açılışını da. Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Davet ederek açılışını yaptırır. Nereden icap eti bir anda üç yerin açılışını yapmak.

 

BEYKOZ BELEDİYESİ BAŞKANI VE YARDIMCILARI AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOPA AYAK UYDURARAK YAĞCILIK OLSUN DİYE ÇEKİLEN TOPLU RESİMLERDE HİÇ BİRİNDE KRAVATIN OLMADIĞI VE PROTOKOL KARŞILAMASINDA BİLE KRAVATSIZ OLDUKLARI.

 

Çekilen toplu resimlerde Beykoz belediye başkanı Murat Aydın ve başkan yardımcıları ve AK Parti ilçe başkanı ve diğerlerinin hiç birinin kravatı olmadığı hepsi Mustafa Şentopa kıyafet konusunda özenle aynı olmaya çalıştıkları gözlerden kaçmamıştır.

 

BEYKOZ BELEDİYESİ TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOPU KARŞILARKEN PROTOKOL SIRALAMASINI KARIŞTIRMIŞ.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentopu karşılama esnasında Beykoz ilçesinin mülkü amiri karşılamada başta olması gerekirken. Beykoz belediye başkanı ilk sırada oluyor ama Beykoz’un mülkü amiri ikinci sırada karşılıyor. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın Beykoz’un hem mülkü amiri hem de belediye başkanı o zaman Beykoz’un mülkü amiri kim neden. TBMM başkanını karşılamada neden Beykoz kaymakamı ilk sırada değildi Beykoz halkı Beykoz belediyesine kan kusuyor bu açılışların kimlere sinyal verdikleri. 2 yıl önce yapılan bu yerlerin bir anda meclis başkanına açılış yaptırılması kafalarda soru işareti yaratmaktadır meclis başkanının kıyafetine uyum sağlamaları da dikkatlerden kaçmamıştır bir meclis başkanı kaçak restorandın açılışını yapması  sözün bittiği yerdir.

 

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI