Bugun...



Beykoz Belediyesi neden Bu Taekwondo Turnuvasında Yok

Beykoz belediyesinin taekwondo da Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan bu şampiyon. Dilara Şirin. Sözde bu şampiyonu eğiten Avrupa ve Türkiye şampiyonu yapan hocası Osman Günaçtı neden bu turnuvada yok. Elinde Avrupa ve Türkiye şampiyonu varken Bugün cumhuriyetin kuruluşunun yıl dönümü varken bugün anlamlı bir gün olduğu halde neden Beykoz belediyesinin. Neden bu turnuvada yok.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-10-2022 12:56:29 Tarih: 29-10-2022 11:59

Beykoz Belediyesi neden Bu Taekwondo Turnuvasında Yok

BEYKOZ BELEDİYESİNİN YALANI 

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-genclik-spor-kulubunun-taekwondo-dalinda-ne-avrupa-nede-turkiye-sampiyonlugu-ve-kupalari-yok-kulliyen-yalan/35335/

 

 

Maltepe kaymakamlığı Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 29 Ekim cumhuriyet bayramı Maltepe kaymakamlık kupası gençler taekwondo şampiyonası. Kaymakamlığın düzenlemiş olduğu bu turna sadece Maltepe ilçesi için değil .Yapılan bu turnuva 29 Ekim cumhuriyet bayramı şampiyonu. İstanbul genelinde resmi müsabaka olduğundan İstanbul ili tuzladan Silivri'ye kadar İstanbul ilçelerinden her yerden sporcu gelmekte .Beykoz’da dahil burada Beykoz belediyesi Gençlik ve Spor neden katılmadı. Fetöcü olarak bilinen Murat Aydın ve  Fatih Sağlam  sözde taekwondo hocası olarak bilinen sahte Avrupa ve Türkiye şampiyonu yetiştirdim madalya ve kupalarımız var diyen Osman Günaçlı NEDEN BU ÖZEL GÜNDE BEYKOZ İLÇESİ BU TURNUVADA YOK. İstanbul genelinde çok sayıda ilçeler varken neden sizin sahte Avrupa ve Türkiye şampiyonunuz  bu turnuvada yok siz Beykoz halkını sosyal medyalarda mı kandırıyorsunuz yada yandaş yerel basının yayınladığı haberlerde mi kandırıyorsunuz neden bu özel günde 29 Ekim cumhuriyet bayramı 99. Yıl dönümünde neden yoksunuz Beykoz belediyesi.

 

 

FETULLAH GÜLEN TC CUMHURİYETİNİ SEVMİYEN TC CUMHURİYETİN KURUCUSUNU SEVMİYEN CUMHURİYET DÜŞMANI OLAN CUMHURİYET BAYRAMLARINI SEVMİYEN BİR OLDUĞU HERKES TARAFINDAN BİLİNMEKTE ACABA BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN VE FATİH SAĞLAM.Fetulah gülene yakınlığıyla bilinmekte.Beykoz belediye sininde bu bugün ki anlamlı özel günde bu turnuvaya katılmaması kafalarda soru işareti yaratmaktadır. Beykoz belediyesinin elinde Avrupa ve Türkiye şampiyonu varken ve çok deneyimli hoca varken neden bu turnuvaya katılmadı. Beykoz halkı soruyor neden Beykoz belediyesi bu özel anlamlı günde bizi Beykoz'u orda temsil etmediler yoksa bazıları kızar diye  yada fırça yeriz diye mi bu özel günde anlamlı günde Maltepe'de olmadılar bu etkinliği düzenleyen bir resmi kurum siyasi parti belediyesi değildi diyelim siyasi bakışları farklı bunu düzenleyen kaymakamlık makamı. Beykoz belediyesinin elinde Avrupa ve Türkiye şampiyonu varken ve bu şampiyonu sözde Osman Günaçtı  yetiştirmişse neden bugün burada deyiler. Ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde söylenmektedir Beykoz belediyesinden bu konuyla ilgili açıklama beklediklerini söylenmektedir.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI