Bugun...



Beykoz Belediyesi Şehit Ayrımcılığı Yapıyor

Geçtiğimiz günler Beykoz Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Davet ederek Beykoz sahilini ve gümüşsüyü restoran ve Belediye önündeki bulunan eskiden. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür kültür binasının olduğun bölgeyi 15 Temmuz Şehitler Meydanı ismini verir fakat Başkan Murat Aydın şehit ayrımcılığı yaparak sadece 15 Temmuz Şehitler Meydanı ismini verir.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-06-2022 16:39:32 Tarih: 08-06-2022 16:30

Beykoz Belediyesi Şehit Ayrımcılığı Yapıyor

YAYINLANAN HABER 

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-15-temmuz-sehitler-meydaninin-acilisini-yaptin-ama-15-temmuzda-neredeydin-hala-aciklama-yapmadin/32248/

Haber ajansımız bugün yayınlamış olduğu haberde Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanının Açılışını Yaptın Ama 15 Temmuzda Neredeydin Hala Açıklama Yapmadın. Yayınlamış olduğumuz bu haberden sonra haber ajansımıza çok sayıda mesajların geldiği gelen mesajlarda  Murat Aydına sitem dolu mesajların olduğu gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir.

Belediye önünde bulunan Atatürk anıtı mermer taşında 15 Temmuzdan önce bu vatan için çanlarını feda eden şehitlerimizin isimleri var ve.Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydın bu şehitlerimizi elinin tersiyle itekleyerek buradaki şehitlerimizi görmeyerek bu meydanın adını 15 Temmuz şehitler meydanı diye adını verdi. İzci haber ajansında okuduğumuz gibi neden bu meydanın adını şehitler meydanı ismini vermedi ve izci haber ajansının da yazdığı gibi bu alan yapılalı 2 yıla yakın neden bir anda icap etti de buranın açılışını yaptı. Beykoz belediye başkanı Murat Aydınla ve başkan yardımcısı Fatih Sağlamla ilgili FETÖ'DEN dolayı çıkan haberlerden sonra nedense bir anda Murat Aydın buranın açılışını yaptırdı.İzci haber ajansında söylediği gibi 15 Temmuzda Murat Aydın neredeydi biz Beykoz halkı olarak başkan Murat Aydın bunun açıklamasını yapsın,başkan yardımcısı Fatih Sağlamda  bunun açıklamasını yapsın biz. Beykoz halkı olarak buranın 15 Temmuz şehitler meydanı değil şehit ayrımcılığı yapılmadan buranın adını şehitler meydanı olarak değiştirilmesini şayet değiştirilmese 2023 seçimlerde sandıkta bunun hesabını AK Partiye  sandıkta hesabını vereceğimizi. İzci haber ajansın sık sık söylediği gibi başkan Murat Aydın Beykoz’u veli efendi hipodromu zannederek atını istediği şekilde koşturduğunu. Beykoz şehitlerini de ayrımcılık yaparak 15 Temmuz şehitler meydanı olarak burayı kafasına göre ismini verir Murat Aydın halka sordu mu buraya isim verirken yeri geldiğinde.Beykoz’un yandaş yerel gazetelerini yanına alarak şehit ailelerini ziyaret ediyoruz süsü vererek şehit ailelerine değer veriyoruz süsü vererek halkın gözünü boyamaktadır ama bu meydanda Atatürk anıtının mermer taşlarında ismi geçen şehitlerimizi görmeyerek hiçe sayarak bu meydanın adını 15 Temmuz şehitler meydanı koymuştur ismini koyduysa o zaman Murat Aydın 15 Temmuzdan önce buradaki şehitlerimizin ismini kaldırsın sadece 15 Temmuzda şehit olan Beykoz vatandaşların isimlerini yazsın bu anıtın üstünde askerlerimizin polislerimizin,  isimleri var iken Beykoz belediyesi bu şehitlerimizi görmeyerek. Şehit yerine koymayarak sadece 15 Temmuz şehitler meydanı diye adını vermiştir buda bizleri çok üzmüştür.

Beykoz belediyesi için ajansımıza gelen yoğun mesajlar bunlardan ibaret olduğu bizlerde okuyucularımıza katıldığımızı bir an önce Beykoz belediyesinin bu yanlışından geri dönmesini beklemekteyiz..

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI