Bugun...



Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimliği Henüz Bir Açıklama Yapmadınız

Haber ajansımız 25/11/2022 tarihinde yayınladığı haber başlığı BEYKOZ DEVLET HASTANESİ BAŞ HEKİMLİĞİ KAMU OYUNUNA AÇIKLAMA YAPMANIZI BEKLİYORUZ yayınladığımız haberden sonra hastanenin başhekimliği tarafından ajansımıza hiçbir açıklama yapmamıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-11-2022 17:19:32 Tarih: 28-11-2022 17:01

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimliği Henüz Bir Açıklama Yapmadınız

ÖNCEKİ YAYINLADIĞIMIZ HABER TIKLA OKU

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-devlet-hastanesi-bas-hekimligi-kamuoyuna-aciklama-yapmanizi-bekliyoruz/38674/

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI

 

https://www.facebook.com/beykozdevlethastanesi

 

https://twitter.com/bdhastanesi

 

Yayınladığımız haberde sağlık bakanlığına bağlı il sağlık müdürlüğüne bağlı Beykoz devlet hastanesinin Facebook ve Twitter sosyal medya hesaplarını Beykoz’da X bir  gazetenin devlet hastanesiyle ilgili sadece bu X gazetenin yayınladığı haberler gözükmektedir. Beykoz’da çok sayıda yerel gazeteler bulunmakta bu gazetelerde Beykoz   devlet hastanesiyle ilgili yapmış oldukları çok sayıda haberleri mevcuttur fakat ne hikmetse Beykoz’un diğer yerel gazeteleri devlet hastanesiyle ilgili yayınlamış oldukları haberler ne hikmetse hastanenin sosyal medya hesaplarında paylaşılmamış. Beykoz’un diğer yerel gazetelerinde Beykoz devlet hastanesini ziyaret eden bazı siyasi parti ilçe başkanları yada yöneticiler hastaneyi ziyaret ettiğini bu yerel gazeteler kendi gazetelerinde ve internet haber sitelerinde yayınladıkları halde nedense devlet hastanesinin sosyal medya hesaplarında diğer siyasi ilçe başkanlarının ve yöneticilerinin ziyaret haberleri yayınlamamış fakat ne hikmetse bu X gazetenin haberleri yayınlanıyor.

Bizler haber ajansı olarak baş hekimlikten bu konuyla ilgili kamu oyununa bir açıklama yapmasını bekledik. Fakat baş hekim devlet kanunları yasasına göre basına izinsiz demeç verme yasak olduğu halde boy oy demeçli haberleri yapılmış fakat ne hikmetse baş hekim şimdi devlet kanunları yasasına uyarak basına demeç vermekten kaçıyor acaba bizden mi kaçıyor yoksa ajansımızın yayınladığı habere cevap veremeyecek diye mi kaçıyor.

Beykoz’da tüm yerel gazetelerin internet haber sitelerinde arama bölümüne BEYKOZ DEVLET HASTANESİ Yazıldığında Beykoz devlet hastanesiyle ilgili yapılan tüm haberler okuyucularımızın karşısına çıkacaktır. Acaba bu X gazetenin imtiyaz sahibi hastanede çalışıyor da hastanenin sosyal medyalarını kendi gazetesinin internet haber sitesinin okuma oranı yükselsin diye mi bu girişimde bulunuldu acaba kimler tarafından devlet hastanesinin sosyal medya hesapları X bu gazetenin haberlerinin okuma oranı yükselsin diye mi böyle girişimde bulunuldu niye. Beykoz’un diğer yerel gazetelerin haberleri devlet hastanesinin sosyal medya hesaplarında gözükmüyor bu X gazetenin haberleri yine devletin kuruluşu olan sağlık bakanlığına bağlı Beykoz devlet hastanesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanmaya devam edilecek mi  baş hekimlikten ajansımıza yazılı açıklama bekliyoruz.Sosyal medya facebook sayfasında GÖNDERİLER BÖLÜMÜNE  tıkladığınızda  BAHSETMELER BÖLÜMÜNE TIKLADIĞINIZDA bakın karşınıza kim çıkıyor şimdi başhekime soruyoruz.  https://www.facebook.com/beykozdevlethastanesi/mentions   Bu sosyal medya hesaplarını kimler yönetiyor bunun sorumlusu kim ne gibi işlem başlatınız mı başlatmadıysanız başlatacak mısınız.

izcihaberajansi.com

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI