Bugun...



Beykoz İlçesinin 3 Önemli Sorunu Var Bu Sorunları Çözecek Yetkili Yok Makam Yok

Haber ajansımız 28/10/2022 Tarihinde Haber Başlığı Bakın Bu Yerin Kapatılmasını Hangi Resmi Kurum Talep Etmiş. Yayınladığımız bu haberden sonra okuyucularımız ve Beykoz halkı tarafından ajansımıza yoğun şekilde ihbar ve şikayetler ve sitem dolu mesajlar gelmiştir gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-11-2022 14:25:44 Tarih: 03-11-2022 14:14

Beykoz İlçesinin 3 Önemli Sorunu  Var Bu Sorunları Çözecek Yetkili Yok Makam Yok

Haber ajansımız yayınlamış olduğu 28/10/2022 tarihinde.  https://www.izcihaberajansi.com/bakin-bu-yerin-kapatilmasini-hangi-resmi-kurum-talep-etmis/37469/   Yayınladığı haberde Kanlıca  Askeriye dalgıç okulu ararsın da sahil boyu ana cadde yol boyunca cep bulunmaktaydı bu cep İBB tarafından kapatıldı ajansımızın yapmış olduğu araştırmada bu cebin kapatılması için. Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü tarafından UKOMEDEN talepte bulunarak bu cebin kapatılma talebinde bulunulmuş gerekçe ise park halinde araçlar içerisinde alkol alındığı ve trafiğe engel yarattıklarından dolayı UKOMEDEN buranın kapatılması için karar alınarak burası kapatılmıştır fakat .Haber ajansımızın yapmış olduğu araştırmada bir şahsın torpili ile buradaki araç trafiğinden dolayı rahatsız olduğundan Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü talep ederek kılıfına uydurularak burası trafiğe kapatılmıştır okuyucularımız ve Beykoz halkı tarafından gelen mesajlarda Beykoz ilçe emniyet müdürlüğüne ve Beykoz kaymakamına Beykoz halkı diyor ki Beykoz’un 3 tane ağır sorunu var bu ağır sorunlarını geçtiğimiz hafta. Beykoz ilçe emniyet müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2022 yılı ilçe  huzur toplantısı bu huzur toplantısına neden Beykoz halkı davet edilmedi Beykoz’un bazı yerel gazetelerinde toplantı içerikliyi bile aktarılmamış ve yazılmamış şimdi biz Beykoz halkı olarak önce Beykoz kaymakamına ve ilçe emniyet müdürüne sesleniyoruz.

 

Çubuklu sahilini Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü buradaki cebi kapattırdı halk rahatsız oluyormuş trafiğe engel olunuyormuş. Peki huzur toplantısında Beykoz belediye başkan yardımcısının da toplantıda olduğu çok sayıda katılımcının olduğu peki Beykoz kaymakamı ve ilçe emniyet müdürü size Beykoz halkı olarak size birkaç adres veriyoruz hadi buradaki trafiğe de çözüm bulunda görelim UKOMEDEN karar aldırma konusunda beceriklisiniz adresler şuralardır.  Paşabahçe devlet hastanesi ile Tepe üstü devlet hastanesi arasındaki trafiğe çözüm bulunda görelim Beykoz meydanına  çözüm bulunda görelim bu kadar uzaklara gitmeye gerek yok Beykoz belediyesi ve hükümet konağı  Beykoz balıkçı  barınakları önüne kadar buradaki trafiği kimler yaratıyor biliyor musunuz. Beykoz belediyesi Gümüşsuyu restoran ile AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker’in Beykoz balık ekmek  her iki işletmenin sayesinde burada ayda bir veya iki trafik kazaları oluyor hafta sonları buralarda trafik yoğunluğundan geçilmiyor. Beykoz balık ekmek önündeki cebi de Beykoz ilçe emniyet müdürü buraya da UKOME kararı aldırsınlar da görelim yapamazlar sebebi ise siyasi güçleri var.

 

Peki  Beykoz ilçe emniyet müdürlüğünün huzur toplantısında uyuşturucu alkol gündeme gelmiş balıkçı barınakları karşısında şehitlik anıtı vardır burada uyuşturucu alkol alanların haddi hesabı yok peki. Beykoz çayırı dere kenarı  çayırdaki halk pazarı, Beykoz spor kulübü çevresi say say bitmez peki çubuklu sahilinde içki içiliyor diye burası kapatıldı çubuklu sahili Beykoz’un da balıkçı barınağı karşısı Beykoz çayırı ve çok sayılı yerler Beykoz ilçesine bağlı değil mi.

 

Beykoz ilçesinin en büyük sorunu olan çığ gibi büyüyen kumarhaneler lokallerin bile kumarhaneye döndüğü Kumar oynanırken içkilerinde alındığı uyuşturucu alındığı uyuşturucun  etkisiyle oynanan kumarlar çok sayıda ailelerin yuvası yıkılmış ve yıkılmaya devam etmektedir. Beykoz kaymakamı ve Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü bu önemli konularla ilgi titizlik ile araştırılıp kumar oynanan yerler neden kapatılmıyor laf olsun torba dolsun toplantısına biz Beykoz halkının ihtiyacı yok Beykoz’un 3 büyük sorunu vardır ama bunları yetkililer gördükleri ve bildikleri halde üç maymununu oynamaktadırlar. Birinci sorun  Beykoz ilçesinde çığ gibi büyüyen kumar oynatılan yerler 2. Sorun  uyuşturucu ve alkol  3.Sorun trafik biz Beykoz halkı olarak izcihaberajansın aracılığıyla Beykoz  kaymakamına ve yeni atanan ilçe emniyet müdürüne sesleniyoruz giden kaymakam ve giden ilçe emniyet müdürü gibi olmayalım Beykoz gerçek 3 sorununa bir an önce çözüm bulalım çözüm bulurken de siyasi gücü olanlar ensesi kalın olanları görmemezlikten gelelim aynı. AKP meclis üyesi Furkan Çeliker gibi işletmesinin Beykoz balık ekmek barınak önündeki kaldırım üstüne atılan balık ızgara çalışma ruhsatı olmadığı halde siyasi gücünü kullanarak ruhsatsız olarak ticaret yapmaktadır barınak önündeki cebinde gelen müşterilerine otopark olarak kullanıyor ve buradaki trafiğe  ve buradaki kazalara sebep olmaktadır. Beykoz ilçe emniyet müdürünün de buradaki cebi kapattırması için UKOMEDEN karar çıkarsınlar da görelim.

 

Haber ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler sitem dolu mesajlar ve Beykoz kaymakamı ve ilçe emniyet müdürlüğünden istedikleri bunlardan ibaret olduğu. Bizlerde okuyucularımıza katıldığımızı bakalım ilçe emniyet müdürlüğü  Beykoz balık ekmek önü ile ilgili yoğun trafiğe nasıl bir çare bulacağını burası ile ilgili UKOME kararı çıkartabilecekler mi yoksa siyasi gücü olanlar ilçe emniyet müdürlüğünü durduracak mı.

 

BEYKOZ İLÇESİNİN EN BÜYÜK SORUNU ÇIĞ GİBİ ÇOĞALAN YUVALARI YIKAN OCAKLARI SÖNDÜREN KUMAR OYNATILAN YERLER  UYUŞTURUCU VE TRAFİK GERİSİ TEFERRUAT

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI