Bugun...



Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir Ve Sevda Gürdap Ay Halan Bir Açıklama Yapmadınız

İstanbul Beykoz ilçesinde İYİ Parti ilçe başkanlığı başkan ve bazı yöneticiler gündemden hiç düşmüyorlar. Ajansımız ilçe başkanlığı ilçe başkanı ve bazı yöneticiler hakkında yapmış olduğumuz haberlere nedense bir açıklama yapmıyorlar.

facebook-paylas
Tarih: 21-02-2023 21:51

Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir Ve Sevda Gürdap Ay Halan Bir Açıklama Yapmadınız

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-iyi-parti-ilce-baskani-akif-tasdemir-her-gecen-gun-batiyorsunuz/41298/

 

Ajansımız 13/02/2023 tarihinde haber başlığı  Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı Akif Taşdemir her geçen gün batıyorsun. Yapmış olduğumuz haberin içerikliği ise https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-iyi-parti-ilce-baskani-akif-tasdemir-her-gecen-gun-batiyorsunuz/41298/ ilçe başkanı Akif Taşdemir  Türk Ulak gazetesine yeni kurulan yönetiminde bazı yöneticilerin mesleklerini alakası olmayan meslekleri yaptığını ilçe başkanlığında yönetiminde. Sevda Gürdap  Ayı gazeteci olarak tanıttığı  gazeteci olarak tanıtırken esas gazetecilik yapan esas mesleğinin gazeteci olduğu gazete sahibi olan ilçe başkanlığının da sekreteri olan Mavi Bülten gazetesinin de imtiyaz sahibi olan Atakan Alkış fakat İBB İsparkta çalıştığını söylemekten kaçan ilçe başkanı Sevda Gürdap Ayı da gazeteci olarak tanıttığı ama ne hikmetse bu Sevda Gürdap Ayda İBB de çalıştığını kısaca ilçe başkanı iki yöneticinin İBB de çalıştıklarını söylemediği.

 Ajansımız Sevda Gürdap  Ayın sosyal medyada facebook sayfasını araştırdığımızda Sevda Gürdap Ay facebook sayfasında 2000 yılından 2005 yılına kadar gazetecilik yaptığını gazetenin de imtiyaz sahibi olduğunu 2005 yılında gazeteciliği bırakarak 2016 yılında temizlik şirketinde çalıştığını ve iki üniversite okuduğunu kısaca Sevda Gürdap Ay facebook sayfasında o kadar uçmuş ki alakası olmayan facebook sayfasında kişi bilgilerini doldurmuş. Bizlerde izcihaberajansı olarak Akif Taşdemire ve Sevda Gürdap Aya yapmış olduğumuz haberde dedik ki gazeteci olarak tanıttığın Sevda Gürdap Ayın gazeteci olduğunu ispatlamanızı Sevda Gürdap  Ay’ada dedik ki 2000 ve 2005 yıl arasında gazeteci olduğunu imtiyaz sahibi olduğunu gazeteci olduğunu ispatlamanı iki tane yüksek üniversite okuduğu yazmışsın ispatlamanı. İBB de hangi bölümde çalıştığını ispatlmanı fakat yapmış olduğumuz habere karşılık ilçe başkanı Akif Taşdemir Sevda Gürdap Ay ajansımıza ve kamuoyuna bunları açıklayamadıklarından ispatlayamadıklarından dolayı nasıl sosyal medyalarda abartıcı kendi reklamlarını yaptıklarını nasıl yalan makinesi olduklarını yalan söylemekte kimsenin ellerine su dökemeyeceklerini bugün yarın yapılacak olan 2023 seçimlerinde halk size nasıl inansın size nasıl oy versin sizlerin bu kadar abartıcı reklamlarınızı   yaptığınızda genel başkanınız yada il başkanınız biliyor mu neden ispat edemiyorsunuz neden böyle yalanlara baş vuruyorsunuz halan sizlerden açıklama bekliyoruz.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI