Bugun...



Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanının Dosyasını Açıklıyoruz

Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı hakkında ve bazı yöneticileri hakkında ajansımız haberlerini yapmıştır. Fakat yapmış olduğumuz haberlere karşılık ilçe başkanı yapılan haberlerin yalan olduğunu yapılan haberleri dikkate alınmamasını doğruluk payının olmadığını üyelerine ve Beykoz halkına söylemektedir şimdi biz ajans olarak Akif Taşdemir’e diyoruz ki yüreğin cesaretin var ise bu haberimizi yalanla da görelim yalancı haberci bizmiyiz yoksa yalancı olan senmisin.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-02-2023 17:12:43 Tarih: 02-02-2023 16:12

Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanının Dosyasını Açıklıyoruz

https://www.flashaber.com.tr/gundem/silede-iyi-isler-olmuyorbuda-arazi-vurgunu-mu-h31010.html

 

Ajansımıza gelen yoğun ihbar şikayetlerde ilçe başkanı Akif Taşdemir Beykoz halkına ve üyelerine bazı yöneticilerine bizim yalan haber ajansı olduğumuzu. Beykoz halkı ve üyeleri ajansımızda çıkan haberleri ilçe başkanına sorduklarında dikkate almayın gaydeye almayın yalan haber yapıyor diye üyelerini ve Beykoz halkına hedef şaşırtarak kendini temize çıkarmaya çalışmaktadır.

AKİF BAŞKAN HADİ BU HABERİMİZİ YALANLADA GÖRELİM

Haber ajansımızda Akif Taşdemir’le ilgili bir vatandaştan boğaz öngörünüm de inşaat yapması için 150 bin TL para aldığını FLAŞ haber isimli gazete sahibi Ali Rıza Yıldız  facebook sayfasında 30 kasım 2021 tarihinde bir paylaşım yapar paylaşımında şunu söyle( BEYKOZ İYİ PARTİDE YİNE İBB DE İŞ BİTİRELİM ADI ALTINDA VATANDAŞI 150.000 TL AVANTA ALARAK DOLANDIRDIRLAR İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞI BEYKOZ DA BUNLARA NE ZAMAN SON VERECEK)

 

Bu gazetenin sahibi böyle bir paylaşım yapar ağır iddiada bulunur fakat ne hikmetse haberini yayınlamaz. Nede bu gazetenin sahibi ortaya atmış olduğu iddianın ol görüp haberini yapamaz bu iddialarla  ilgili İYİ Parti ilçe başkanı Akif Taşdemir bildiği halde üstüne atılan bu ağır iddianın bu gazete sahibine ispatlaması için yada bu gazete sahibi hakkında en ufak yasal süreç başlatmamıştır. Ne hikmetse bu gazete sahibinin ortaya attığı iddia üstü kapatılmıştır biz izcihaberajansı olarak bu konuyla ilgili ajansımızda üç kez haberlerini yayınladığımız halde bu haberler şu şekildedir.

 

https://www.izcihaberajansi.com/neden-iddia-edilen-bu-haberin-ve-bildirinin-devami-yok-yoksa-asilsiz-mi/35302/

 

https://www.izcihaberajansi.com/iyi-parti-beykoz-ilce-baskanligi-ve-gazeteci-meslektasimiz-aliriza-yildiz-halen-bir-aciklama-yapmadiniz/35444/

 

https://www.izcihaberajansi.com/iyi-parti-beykoz-ilce-baskanligi-ve-il-baskanligi-meslektasimiz-ali-riza-yildiz-halen-kamuoyuna-bir-aciklama-yapmadiniz/35663/

Yayınladığımız bu haberlere karşılık  ne Ali Rıza Yıldız tarafından nede Akif Taşdemir tarafından bir açıklama yapılmamıştır. Şayet biz yalan haber yaptıysak neden Akif Taşdemir hakkımızda şikayetçi olmadı ve iddiayı ortaya atan Ali Rıza Yıldız’da bunun haberini derinleştirip geniş çapta haber konusu yapmamıştır her ikisinin sessiz kalması kafalarda soru işareti yaratmaktadır sadece bu deği.l

AKİF TAŞDEMİR HADİ BU HABERE CEVAP VER 

FLAŞ Haber sahibi Ali Rıza Yıldız  gazetesinde 26 ekim 2018 tarihinde haber başlığı Şile’de ‘İYİ’ işler olmuyor. Buda arazi vurgunu mu!?

 

https://www.flashaber.com.tr/gundem/silede-iyi-isler-olmuyorbuda-arazi-vurgunu-mu-h31010.html  Yayınladığı haberde  o dönemler Beykoz İYİ Parti ilçe başkanının Akif Taşdemir olduğu bu gazete de yine Akif Taşdemir hakkında haber yapmış fakat bu gazete bu haber dosyasının sonuna kadar gitmemiş. Akif Taşdemir’de yapılan bu habere karşılık sessiz kalmış yapılan haberin yalan ise bu gazete sahibi hakkında yasal süreç başlatmamış bu gazetenin de bu haber dosyasını sonuna kadar gitmemesi kafalarda soru işareti yaratmaktadır. Peki Akif Taşdemir bu iki habere bir açıklama bekliyoruz gazetelerde yazılanlar  yalan haber mi yalan haber ise Ali Rıza Yıldız için yasal süreç başlattın mı şayet başlatmadıysan demek ki çıkan haberler doğru.

AKİF BAŞKAN NEDEN ASİL YÖNETİMİNDEKİ YÖNETİCİLERİNİN MESLEKLERİNİ HEDEF ŞAŞIRTICI ŞEKİLDE TANITIYORSUN

Akif başkan bizi yalancılıkla suçluyorsun peki bunlara cevap ver de görelim Sevda Gürdap Ay İBB ye nasıl işe girdi. TURK  ULAK gazetesinde mesleğini gazeteci olarak belirtin neden İBB de belediyede aldığı görevi yerini neden belirtmedin bu yöneticin kaçak ev yaptı kaçak ev yaptığını Beykoz belediyesi de bile bunu teyit etti.  https://www.izcihaberajansi.com/baskan-yardimcisi-engin-koklu-sevda-gurdap-ayin-kacak-yapi-yaptigini-teyit-etti/35164/     peki bu haberimizde yalan Akif başkan sen Beykoz halkının aklıyla oynama.

 

Peki ilçe yönetiminde sekreter olarak tanıttığın Atakan Alkış’ı yakın akraban    yeğenin olarak tanıtmıyorsun hedef şaşırtacak şekilde  mesleğini dijital pazarlamacı olarak tanıyorsun. Peki aynı Sevda Gürdap Ay gibi bu sekreterinde İBB de  Yalıköy halk pazarı yanı başında bulunan İSPARK’ta çalıştığını otoparkçı olarak neden belirtmiyorsun  tek bu değil Akif başkan bu Atakan Alkış neden gazeteci olarak Mavi Bülten imtiyaz sahibi olduğunu İYİ Partinin gazetesi olduğunu gerçek mesleğinin gazetecilik olduğunu saklıyorsun da bu yetmezmiş gibi otoparkçı olduğunu da saklıyorsun gazeteci yöneticinle, dijital pazarlamacı yöneticinin neden İBB  de çalıştıklarını neden kaçırıyorsun. Sadece bu değil eski yöneticilerin şimdiki yöneticilerinden bazılarının çocuklarını İBB ye nasıl işe soktuklarını İBB  CHP sine ait belediyede nasıl bu kadar rahat şekilde  yöneticilerini işe sokuyorsun. Bizler izcihaberajansı olarak devrede kimlerin olduğunu biliyoruz yakında onu da açıklayacağız peki Akif başkan bu akraban olan İBB de çalışan gazete sahibi olan Atakan Alkış neden şaşırtıcı gazetelere demeç veriyorsun sen Beykoz halkının aklıyla mı oynuyorsun ama izcihaberajansın aklıyla oynayamazsın peki buda mı yalan.

Akif başkan ilçe yönetiminde kadın kolları başkanını ressam olarak tanıttın TURK ULAK gazetesinde bir röportaj verdin röportajında. Sabiha Gökçe havaalanında resim sergisi açılacağını açılaşa genel başkanınız Sn Meral Akşener  Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar çok sayıda milletvekilleri ve siyasetçilerin davet edileceğini söyleyerek gazetelere röportaj yapıyorsun. Bu gazete TURK ULAK ve sizin gazeteniz olan MAVİ BÜLTEN yani sekreteriniz gazetesi yani dijital pazarlamacı olarak tanıttığının gazetesi yani İBB de otoparkta çalışanın gazetesinde bile yayınlandı peki bir. Atasözü vardır Dilin kemiği yok sende öyle bir abartılı röportaj yaptın başkan kadın kolları başkanını ressam olan yöneticinin ne hikmetse bu güzel projenin haberini kendine ait olan facebook sayfanda paylaşmamışsın nede İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığına ait facebook sayfasında paylaşılmamış ama pazarı dolaşırken halka yalanlar söylerken boy boy resimlerinizi reklamlarınızı facebook sayfalarında yayınlandı sadece bu değil bu güzel projenin haberleri  izcihaberajansı yönetiminizdeki çok sayıda yöneticilerinizin facebook sayfalarına baktığında. Beykoz ilçesi İYİ Partinin kadın kolları başkanının resim sergisi haberini ne hikmetse bu yöneticilerde  paylaşmamış peki bu yöneticiler bile Beykoz’da pazarlarda dolaşırken 4 buçuk yıl boyunca pazarlara inmeyen halkın yüzünü bile unutan bu yöneticiler pazarda gezerken esnafları gezerken çekilen resimleri facebook sayfalarında boy boy yayınlarlar peki neden kadın kolları başkanınızın bir proje haberini neden facebook sayfalarınızda yayınlamadınız. Peki Akif Taşdemir bu proje bu sergi açılışı ne zaman gerçekleşecek sözünüzün arkasında duracak mısınız bunu Beykoz halkı Beykoz İYİ Parti üyeleri ve izcihaberajansı olarak merakla bekliyoruz peki Akif Taşdemir bu haberle demi yalan.

AKİF TAŞDEMİR 4 BUÇUK YIL BOYUNCA UYUDUN ŞİMDİ PAZAR PAZAR DOLAŞMAYI BIRAK

Beykoz İYİ Parti ve ilçe başkanlığı kurulurken kurucu yöneticiler partiyi yükseltirken Akif Taşdemir son kongre sonrası çok sayıda eski yöneticileri bir kalemde silerek. İlçe başkanlığını kendi çatısına almak için hemşerilerini akrabalarını ve yandaşlarını yönetici olarak aldı eski yöneticilerini de bir kalemle çizdi fakat Akif başkan esas kalem çekilen sen olduğunun farkında değilsin son kongre sonrası. Beykoz ilçe başkanlığında gruplaşmanın olduğu istifaların çoğaldığını 2023  ve bundan sonraki seçimlerde İYİ Parti ilçe başkanlığının nasıl dibe vurduğunu seçimlerde anlaşılacaktır peki Akif Taşdemir Beykoz belediyesi Beykoz halkına zulüm çektirirken neredeydiniz hangi Beykoz halkının yarasına merhem oldunuz siz ancak kaçak ev yapma İBB ye nasıl adamlarımızı işe sokarız say say bitmez. Ama bizler izcihaberajansı olarak İBB ye işe sokan aracı olan kişinin ismini de biliyoruz İBB de nasıl iş bitirdiğinizi de biliyoruz. Akif başkan FLAŞ haber sahibi Ali Rıza Yıldızın  2018 yapmış olduğu haber yalan mı Ali Rıza Yıldızın facebook sayfasında yayınladığı bildirim yalan mı izcihaberajansın bu haber içerikliğindeki beyanları yalan mı eğer gazete imtiyaz sahibi ve gazeteler yalan söylüyorsa doğru sen misin Akif başkan esas yalancı izcihaberajansı değil esas yalancı sensin bu resim sergisini aç da görelim.

 

İKTİDAR PARTİ OLMADAN BUNLAR YAPILIYORSA ACABA İKTİDAR PARTİ OLURSANIZ NELER OLUR NELER  

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI