Bugun...



Biz Ne Zaman Ders Alacağız İlla Canımız Yandığında mı Ders Alacağız

İstanbul Beykoz ilçesinde devlet dere yatağına sıfırdan okul yapmaya başladıkları ve dere üstünü kapatarak nasıl üniversite yaptıkları izcihaberajansi.com bu yerlerle ilgili haberlerini yaptığı halde ilgili makamlar dikkate almamaktadır. Bugün yarın Beykoz ilçesinde doğa sel felaketi yaşanırsa bunun tek sorumlusu devlettir dere kenarlarına yapı yapılması yasak olduğu halde ve dere üstleri kapatılıp yapı yapılması yasak olduğu halde devlet çıkarmış olduğu yasayı devlet bu yasaya uymadığından tek sorumlusu devlet olacaktır.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-03-2023 11:48:04 Tarih: 16-03-2023 10:57

Biz Ne Zaman Ders Alacağız İlla Canımız Yandığında mı Ders Alacağız

 

YAPILAN HABERLER 

 

https://www.izcihaberajansi.com/biz-hicbir-seyden-ders-alamiyoruz/41732/

 

 

 

 

ALMAN ÜNÜVERSİTESİ BAKIN NASIL DERE ÜSTÜ KAPATILMIŞ RESMEN  KAÇAK YAPILMIŞ KORKUNÇ ŞEKİLDE KACAK ÜNÜVERSİTE YAPILMIŞ

 

 

 

GÖRÜNTÜLERDE DERE ACIK NET GÖZÜKMEKTE İŞTE DERE YATAGINA YAPILMIŞ BİR ÜNÜVERSİTE 

 

 

https://www.facebook.com/tauedutrde/videos/712562240562105?locale=tr_TR

 

KAÇAK VE DERE ÜSTÜNE VE DERE KENARINA YAPILAN ALMAN ÜNÜVERSİTENİN ACILIŞINI BAKIN KİMLER YAPMIŞ 

 

 

 

 

ŞANLI URFA 

 

 

 

 

HATAY 

 

 

 

İstanbul Beykoz ilçesinde bugünlerde  bir okul inşaatı yapılmaktadır bu okul ise orta çeşmede bulunan Hacı Numan Orta okulu bu okul dere yatağına sıfır bu okul yıkılarak yeni baştan yapılması için inşaatına başlanmış diğeri ise Orta çeşme ,Cevizli bahçe mevkiinde eskiden ziraat olarak bilinen ve şuanda burada bir ALMAN üniversitesi yapılmıştır. Bu Alman üniversitesine  dere kenarına yine sıfırdan dere yatağına öğrenci yurt inşaatı başlamıştır en korkunç olan ise eskiden ziraat olarak bilinen bu bölgede ziraatın ortasından elmalı deresi olarak bilinen bu bölgeye bir Alman üniversitesi yapılır dere yatağının sağlı ve sollu üniversite binaları dikilir bu yetmezmiş gibi derenin üstü  tamam ile kapatılarak derenin üstüne üniversite okulu yapılır. Haber ajansımız buraları haber konusu yaptığı halde devlet görmemezlikten gelmektedir devlet dere kenarlarına dere yataklarına yapı yapılmasının yasak olduğunu söylediği halde böyle bir yasa getirdiği halde bakın devlet çıkarmış olduğu yasayı dinlemeyerek dere yataklarına nasıl okul inşaatları yapıldığı nasıl dere üstleri kapatılarak Alman üniversitesi yapıldı.

Devlet bunları yaparken Beykoz ilçesinde diğer siyasi ilçe başkanları neden bunlara izin verdirdi. Beykoz ilçesindeki STK kuruluşları neden bunlara izin verdirdi neden seslerini çıkarmadılar. Beykoz ilçesinde bulunan reklamcı gazeteciler dere yataklarına yapı yapılması yasak olduğu halde dere üstleri kapatılıp yapı yapılması yasak olduğu halde sizler yerel basın olarak bunları gördüğünüz halde bildiğiniz halde neden kaleme almadınız. Ülkemizde 6 Şubat 2023 de 11 ilimizde deprem oldu 50 bine yakın   can kaybı yaşanmış dün ise Şanlıurfa ve Adıyaman Hatay ve bir çok il ve ilçelerinde doğa sel felaketi yaşanmıştır. Görsel basında izlendiği şekilde yazılı basında okunduğu şekilde dere yataklarının nasıl taştığını afetin evleri araçları nasıl yok ettiğini bugün yarın derenin üstü kapatılıp dere daraltılarak üstüne Alman üniversite yapıldığı dere kenarlarına okul ve yurtların nasıl yapıldığını bugün yarın burada aynı felaketi Beykoz ilçesinde yaşamayacağımız ne malum kabahat devlette değil devlete gerçek muhalefet olamayan diğer siyasi partililerde ve reklamcı basındadır bizler izcihaberajansı olarak uyarıyoruz buradaki iki okul inşaatını durdurun dere üstüne yapılan kaçak Alman üniversitesini kaldırın bugün yarın bu bölgede de doğa sel felaketi yaşanırsa bunun altından kimse kalkamayacak .

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI