Bugun...



Haber Ajansımızın Gündeme Getirdiği Bu Yer Yıkımı Gerçekleştirildi

Beykoz belediyesi Kaçak yapıya göz yummam diyor fakat gelin görünüz ki Beykoz belediyesinin kaçak yapı yapmakta rekor kırıyor bir örneği ise haberimizin içerikliğinde.Murat aydın senmi hep halkın yerini yıkacaksın birde senin kaçak yaptığın yer yıkılsın.Murat Aydın ajansımızın cizgisi hep belli.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-05-2023 13:13:58 Tarih: 02-05-2023 12:41

Haber Ajansımızın Gündeme Getirdiği Bu Yer Yıkımı Gerçekleştirildi

KAÇAK YAPININ BAŞINDA NÖBET TUTAN ZABITA GÖREV BAŞINDA NASIL UYUYOR 

 

 

Haber ajansımız 21.07.2022 Tarihinde Haber Başlığı BAŞKAN MURAT AYDIN KAÇAK YAPI YAPMAK SİZİN RUHUNUZAMI İŞLEDİ BU HABERİMİZE CEVAP VERİNDE GÖRELİM https://www.izcihaberajansi.com/baskan-murat-aydin-kacak-yapi-yapmak-sizin-ruhunuza-mi-isledi-bu-haberimize-cevap-verinde-gorelim/33833/    Yapmış olduğumuz haberin linkine tıklandığında haberin içerikliği anlaşılacaktır. Kaçak yapılan bu yer İstanbul ili Beykoz ilçesi Akbaba köyünde eskiden şişmanın yeri kır gazinosu olduğu bölgenin arka kısmı orman bölgesinde kalmaktadır bakın Beykoz halkına zulüm çektiren AKP’Lİ Murat Aydın sözde bu yeri yapmasının amacı ise belediyenin Akbaba köyü hizmet binası depo olarak yapıp daha sonra depo olarak kullanılacağını fakat Murat Aydın kendini uyanık zanneder halka yutturmaya çalışır ama ne hikmetse Murat Aydın şunu unutur. Bu kır gazinosunun yanı başında eskiden yoğurt fabrikası daha sonra jandarma karakolu olarak hizmet veren daha sonra jandarma karakolu kalktıktan sonra Akbaba köyü belediyeye geçtikten sonra bu yeri Beykoz belediyesi hizmet binası depo olarak kullanmaya başlamışlardır murat aydın  sözde bu kaçak yeri de ek depo olarak kullanılacak diye bu kaçak yeri yapmıştır.

 

Murat Aydın bu kaçak yeri depo şeklinde değil bir işletme restoran şeklinde yapar daha sonra çevre düzenlemesi yaparak yada yaptırılarak acaba hangi yandaşına bu yerin kır gazinosu olarak tahsis ettirecekti. Murat Aydın Beykoz halkını ayakta uyutur Beykoz’da çok sayıda siyasi ilçe başkanlarını ayakta uyutur reklam vermiş olduğu basını da ayakta uyutur ama izcihaberajansını ayakta uyutamaz izcihaberajansın imtiyaz sahibi Erkan İzci 50 yıla yakın Beykozlu olduğundan  duyarlı vatandaşlık hakkını kullanarak bu yerle ilgili Murat Aydının haksız kaçak bina yaptığına dair ilgili makamlarla irtibata geçer. Haber ajansımızın imtiyaz sahibi  duyarlı vatandaş olduğundan ajansımızda şeffaf tarafsız habercilik yaptığımızdan her zamanki gibi ilgili makamlarda bizleri haklı görerek Murat Aydını da haksız görerek  bu yerin yıkımı gerçekleştirilmiştir.

Haber ajansımıza bu yerin yıkımıyla ilgili Akbaba köyü halkı ve Beykoz halkı tarafından çok sayıda mesajlar gelmiştir gelen mesajlarda ajansımıza özellikle tebrik mesajları ve teşekkür mesajları gelmiştir mesajlarda şunlar söylenmektedir. Beykoz ilçesinde çok sayıda siyasi partililer var bu siyasi partililerinde ilçe başkanlıkları var hepsini toplasan izcihaberajansın gölgesi olmaz Beykoz da 19 STK derneği var hepsini toplasan izcihaberajansın gölgesi olmaz Beykoz da bu kadar yerel basın var hepsini toplasan izcihaberajansın gölgesi olamaz izcihaberajansın amacı ise kimler kamunun yerinden faydalanıyorsa kimler kamunun yerlerini işgal ediyorsa bu işgalcilerin ellerinden alıp kamunun yerini halka iade etmektir. Beykoz belediyesi bu kaçak yeri yaparken ilginç tarafı kaçak yerin giriş kapısına zabıta ekip arabası koyarak bu iki zabıtada görev başında uyumaları bizler Beykoz halkı olarak soruyoruz Murat Aydın bu kaçak yeri hangi yandaşına yapmıştın.

Bizler izcihaberajansı olarak bu kaçak yeri Murat Aydının hangi yandaşına yaptırdığını bu yeri kır gazinosu olarak düşünüldüğü fakat bu yerin kullanımı  Beykoz belediyesine ait olmadığı bu yeri Murat Aydın kaçak yaptığını Murat Aydın herkesi ayakta uyuttuğunu ama izcihaberajansını ayakta uyutamadığını Murat Aydın ramazanlarda oruç tutar cenazelere gider camilere gider benim terazim denk der ama Murat Aydının terazisi denk değil işte örneği.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI