Bugun...



'Hekimlerimiz daima bu halkın kahramanı olmuştur'

Tarihi, 1. Dünya Savaşı'nın İtilaf Kuvvetleri'nin mütareke koşullarını öne sürerek 1918'de işgal ettikleri İstanbul'da direnen Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane öğrencilerine dayanan Tıp Bayramı, 103'üncü kez kutlandı. Sağlık emekçilerine siyasilerden tebrik mesajları yağdı. Öne çıkanlardan bazıları şunlar oldu:

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2022 08:13

'Hekimlerimiz daima bu halkın kahramanı olmuştur'

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Özveri, sabır ve insanüstü gayretleriyle şifaya vesile olan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Milli Mücadelemizin tıbbiyelilerinden bugün salgın dönemine, vazifelerine ömürlerini adayan tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Kıymetli hekimler ve tıbbiyeliler, 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum. Bu ülkenin hekimleri savaşta, salgınlarda, zorlukta, geniş zamanda hep halkının yanında ve onun kahramanı olmuştur. Bizim hekimlerimizi eşsiz yapan insanımıza hizmet aşkıdır. Hizmet aşkıyla nice bayramlara.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her koşulda insanımızın ve insanlığın sağlığı için büyük bir emek ve gayretle çalışan sağlık çalışanlarımıza minnettarız... Salgınla mücadelede verdikleri mücadeleye paha biçilemez. İnsanlığa şifa olmanın ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini ortaya koydular... Bu fedakarlıklarını asla unutmayacağız.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Canımızı emanet ettiğimiz sağlık emekçileri, sizler bizim baş tacımızsınız. Çalışma koşullarınızın düzeleceği ve emeğinizin karşılığını aldığınız bir sağlık sistemini birlikte kuracağız.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Bugünkü koşullarda sağlık çalışanlarımıza ‘Bayramınızı tebrik ederim’ demekten hicap duyuyorum. Çalışma şartlarınızın düzeltileceği, sağlıkta şiddetin önleneceği ve emeklerinizin karşılığını alacağınız gün, bugünü bayram havasında birlikte kutlayacağız. izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI