Bugun...



İki çocuğu darp edip cep telefonunu gasp eden zanlılar tutuklandı

Adana’da iki çocuğu darp edip cep telefonlarını gasp ettiği öne sürülen iki zanlı tutuklandı. Cep telefonları ise sahiplerine teslim edildi.

facebook-paylas
Tarih: 01-02-2022 12:57

İki çocuğu darp edip cep telefonunu gasp eden zanlılar tutuklandı

Edinilen bilgiye göre olay, 13 Ocak günü saat 19.00 sıralarında Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, parkta oturan B.K.B. (16) ile arkadaşı B.Ç. (16) yanına gelen iki kişi, çocukların telefonunu istedi. B.K.B. ile B.Ç., telefonu vermeyince cerrahi maskeli ve kapüşonlu şüpheliler, çocukları yumruklayarak dövdü. Çocukların ellerindeki cep telefonlarını alan şüpheliler, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgedeki ve kaçış güzergahındaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin Berat E. (22) ile arkadaşı Nihat Y. (26) olduğunu tespit etti. Seyhan ilçesindeki bir evde saklandıkları belirlenen şüpheliler, adrese yapılan baskında gözaltına alındı. Şüphelilere yapılan üst aramasında gasp ettikleri cep telefonları da bulundu.

Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları reddeden şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Cep telefonları ise sahiplerine teslim edildi. izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI