İsrail'in dün Lübnan'a yönelik gerçekleştirdiği yoğun hava saldırılarında bilanço ağırlaşıyor. Lübnan Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail'in ülkenin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarında hayatını kaybeden kişilerin sayısının 303'e yükseldiği belirtildi. Bakanlığın paylaştığı son verilere göre İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarını başlattığı 2 Mart'tan bu yana İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin toplam sayısı bin 888'e, yaralı sayısı ise 6 bin 92'ye yükseldi.
Bakanlığa bağlı Acil Durum Operasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada ise arama kurtarma çalışmalarının birçok yerde devam ettiği aktarıldı. Yetkililerin enkaz altından cesetleri çıkarmak ve kurbanların kimliklerini tespit edilmesine yönelik çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
İsrail'in Lübnan saldırısı
Dün İsrail Savunma Kuvvetleri'nden (IDF) saldırılara ilişkin yapılan açıklamada, ülkenin farklı noktalarında 10 dakika içinde ve eş zamanlı olarak 100'den fazla Hizbullah komuta merkezi, karargah ve askeri tesisinin hedef alındığı iddia edilmişti.
İsrail medyasının askeri kaynaklara dayandırdığı habere göre saldırıda 50 savaş uçağı, 10 dakika içinde 100 hedefe yaklaşık 160 bomba atmıştı.











Haber ajansımızın 04.10.2026 tarihinde yayımladığı "Haber Ajansımız Bu Bölgeler ..
İstanbul genelinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle birçok ilçede su baskınl..
İstanbul genelinde yaşanan yoğun yağışlar sonucu tepe ve yamaç bölgelerde meydan..
İstanbul genelinde Boğaziçi ön görünüm bölgesinde kaçak yapılan yapılar ve işlet..
Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi’nde bulunan 301 ada 25 ..
Fon soruşturması kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıkla..
Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi 301 ada 25 parsel ile bu ada ve parsel..
UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Fransız temsilci Marsilya..
İzci Medya ailesi büyük bir acı ile sarsıldı. İzci Haber Ajansı’nın imtiyaz sahi..
Gümüşsuyu mahallesi Kelle İbrahim Caddesinde Ali AK ismine kayıtlı bu bölgede ha..
Beykoz belediyesinin sözde çözüm merkezi adı üzerinde bir telefon hattı var faka..