Bugun...



Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

Oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı için "Pireye kızıp yorgan yakmayalım" diyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a "Madem yorgan pireli; yorganı pireden neden arındırmıyorsunuz? Neden yorgan hala pireli?" sözleriyle seslendi.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2023 11:13

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 4. gününde Ahbap derneğine çadır sattığı ortaya çıkan ve tepkilerin odağına yerleşen Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık ile komedyen Şahan Gökbakar arasındaki tartışma yeniden alevlendi.

"PİRE İÇİN YORGAN YAKMAYALIM"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı bir programda, "Kızılay Başkanı'nın o koltukta oturuyor olması sizin içinize siniyor mu?" sorusuna, "Böyle bir dönemde çadır satılmaz. Bu bir hataydı. Kızılay hepimizin kurumu, bizden önce de vardı, bizden sonra da devam edecek. Buna böyle bakmalıyız. Pireye kızıp yorgan yakmayalım" cevabını verdi.

"YORGANI NEDEN PİREDEN ARINDIRMIYORSUNUZ?"

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın istifa etmesini defalarca dile getiren oyuncu Şahan Gökbakar, Kalın'ın yorumunu görünce dayanamadı. Sosyal medyada paylaşılan sözlerin altına ünlü oyuncu "Bu çadır satan Kızılay Başkanı Kerem'den herkes rahatsız. Ak Partili yöneticiler açık açık söylüyor. Hep aynı cümle, 'Pire için yorgan yakmayalım'. Burada soru şu; Madem yorgan pireli; yorganı neden pireden neden arındırmıyorsunuz? Neden yorgan hala pireli? Yarışmayan pire yenilemez mi?" yorumunu yaptı.

izcihaberajansi.com Haberler.com




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI