Bugun...



Şarjör yere düşünce namludaki tek kurşun Belfun’u öldürüp eşini yaralamış

Kocaeli'de Mustafa Ş.'nin, oğlu Batuhan Ş.'nin yaşamını yitirdiği trafik kazasında aracı kullanan Belfun Doğramacı'yı öldürüp, eşi Sevda Doğramacı'yı yaraladığı olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Arbede sırasında Mustafa Ş.'nin tabancasının şarjörünün yere düştüğü, tek merminin ise Sevda Doğramacı'nın kolunu sıyırıp Belfun'un kalbine saplandığı belirlendi.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2022 16:27

Şarjör yere düşünce namludaki tek kurşun Belfun’u öldürüp eşini yaralamış

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Derince ilçesi Yenikent Mahallesi Körfez Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. Mustafa Ş., 25 Mayıs 2019'da Isparta-Antalya kara yolunda oğlu Batuhan Ş.'nin öldüğü kazada, aracı kullandığı gerekçesiyle husumet yaşadığı Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğramacı ile markette karşılaşınca tartıştı. Mustafa Ş., önce tabancasını çıkarıp kabzasıyla Belfun Doğramacı'ya vurdu. Daha sonra elindeki tabancayı ateşleyip çifti yaralayan Mustafa Ş. kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Belfun Doğramacı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Mustafa Ş. ise olay yerine yaklaşık 500 metre mesafede polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Polisin soruşturması sürerken, olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Arbede sırasında Mustafa Ş.'nin elindeki tabancanın şarjörünün yere düştüğü, namludaki tek kurşunu ise ateşlediği belirlendi. Kurşunun Sevda Doğramacı'nın kolunu sıyırıp, Belfun Doğramacı'nın kalbine saplandığı tespit edildi.

Mustafa Ş.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI