Bugun...



Şile'de kurtarma çalışmaları devam ederken 18 yaşındaki Bedirhan'dan kahreden haber! Yakınları gözyaşlarına boğuldu

Şile'de dün serinlemek için denize girdikten sonra dalgalara kapılan 5 kişi gözden kaybolmuştu. İki gündür devam eden arama kurtarma çalışmalarında 2 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 1 kişi sağ kurtarılmıştı. Kayıp iki kişiyi arama çalışmaları sürerken, son olarak Bedirhan Menge'nin de cansız bedenine ulaşıldı. Menge'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken acı haberi alan ailesi ise sinir krizi geçirdi.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2021 20:35

Şile'de kurtarma çalışmaları devam ederken 18 yaşındaki Bedirhan'dan kahreden haber! Yakınları gözyaşlarına boğuldu

Şile Ayazma Plajı ve Kızılcaköy Plajı'nda dün sabah saatlerinde denize giren 5 kişi dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Kayıp kişilerden 1'i sağ olarak kurtarılırken, 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

18 YAŞINDAKİ BEDİRHAN'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Dünden beri devam eden arama çalışmalarının ardından 18 yaşlarındaki Bedirhan Menge'nin de cansız bedenine ulaşıldı. Menge'nin cansız bedeni ambulansla hastane morguna kaldırıldı. Acı haberi alan gencin ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Denizde kaybolan Ömer Hadi Can'ı ise arama çalışmaları sürüyor.

ÖMER DAHİ CAN İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan sabahın ilk ışıklarından beri devam eden arama çalışmalarına sahil güvenlik ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, dalgıçlar ve cankurtaran ekipleri katıldı. Aramalara sahil güvenlik ekipleri havadan destek verdi. Çok sayıda ambulans hazır bekletildi. Yakınları denizde kaybolanlar, zaman zaman dürbün ile denizi taramaya devam etti. Denizde kaybolan Ömer Hadi Can'ı ise arama çalışmaları sürüyor.

Şile'den acı haberler gelmeye devam ediyor! Bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, denize girmek bugün de yasak

Kaynak: İhlas Haber Ajansı




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI