Bugun...



Siyasi Eleştirileri Hazmedemiyorsanız Siyaset Yapmayacaksınız

Beykoz ilçesi İYİ Parti ilçe başkanlığın bazı yöneticilerin ve üyeleri ajansımızın yapmış olduğu Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı Millet bizi çağırıyor diyorsunuz ama milletin yanında değilsiniz bu haberimizden sonra sosyal medyada ajansımıza karşı saldırılar yapılmıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-06-2022 11:07:55 Tarih: 14-06-2022 10:54

Siyasi Eleştirileri Hazmedemiyorsanız Siyaset Yapmayacaksınız

YAPILAN BU HABERLERİDE SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIRMISINIZ BAKALIM YAPAMASINIZ SİZİN GENELBAŞKAN YARDIMCISI TABİ 

https://www.izcihaberajansi.com/ibb-de-sarachane-de-protesto-60-isci-isten-cikarildi-iscilerden-sarachane-de-protesto/32448/

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-haberleri-/

 

Haber ajansımıza gelen ihbarlar ve sitemler Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı  bazı yöneticilerinin ve üyelerinin haber ajansımızın yayınlamış olduğu 12.06.2022 haber başlığı BEYKOZ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR DİYORSUNUZ AMA MİLLETİN YANINDA DEĞİLSİNİZ  https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-iyi-parti-ilce-baskanligi-millet-bizi-cagiriyor-diyorsunuz-ama-milletin-yaninda-degilsiniz/32376/

İzcihaberajansın yayınladığı bu haberden sonra Beykoz ilçesi İYİ Partinin bazı yöneticileri ve üyeleri yapılan haberin eleştirilerini hazmedemediklerini siyasetle uğraşanın eleştirilere ve muhalefete açık olması gerekirken izcihaberajansın yayınlamış olduğu bu haberi topa tutmuşlardır.

Biz Beykoz halkı olarak şimdi Beykoz ilçe İYİ Parti ilçe başkanlığına yöneticilerine ve üyelerine sesleniyoruz. Sosyal medyada izcihaberajansın  Beykoz belediyesine yağcılık yaptığını çakma CHP li olduğunu, AK Partiye çalıştığına, CHP ye çalıştığını,İYİ Partiyi hedef aldığını  tehdit içeriğine benzer yorumların atıldığı öncelikle biz .Beykoz halkı olarak  Beykoz ilçesi İYİ Partililere şunu söylemek istiyoruz.

İzcihaberajansın  Beykoz haberler bölümüne girdiklerinde izcihaberajansın Beykoz belediyesini nasıl yerden yere vurduğunu nasıl eleştiriler yaptığını gerçekleri yazdığını. Beykoz CHP ilçe başkanlığı ve meclis üyelerinede nasıl eleştiriler yaptığını nasıl topa tuttuğunu önce. Beykoz İYİ Parti üyeleri ve bazı yöneticileri bu ajansın Beykoz haberler bölümünü iyi okusunlar eğer eleştirileri hazmedemiyorlarsa siyaset yapmasınlar demek ki bugün yarın iktidara gelmiş olsalar kendilerine karşı eleştiri amaçlı haberler yapılmış olsa demek ki bu gazeteciyi topa tutarlar.

Biz Beykoz halkı olarak izcihaberajansın yapmış olduğu tüm haberlerin doğruluk payı olduğunu bu haberinde doğru olduğunu. Beykoz sahilinde balıkçılar, Beykoz belediyesi tarafından mağdur edilirken. İYİ Parti neredeydi, Beykoz belediyesi işçi çıkarken bu işçiler eylem yaparken, İYİ Parti ilçe başkanlığı neredeydi, Riva ve Poyraz köy plajları kaldırılırken İYİ Parti neredeydi. Beykoz belediyesi AK Parti meclis üyesi sahilleri işgal etmiş çalışma ruhsatı olmadan ticaret yapıyor Murat Aydın, kaldırımları sökerek meclis üyesine özel otopark yaparken Beykoz İYİ Parti nerdeydi, neden seslerini çıkaramadılar gel gelelim. Beykoz İYİ Parti üyesi olan yalı köy mahalle temsilcisi yalı köydeki belediye parkını işgal etmiş halkın girme özgürlüğünü kısıtlayarak kepenk kapı koymuş burası da İYİ Partinin toplantı yeri, İYİ Parti millet vekillerini ramazanda iftar için ağırladığı yer.  Bu yer büyük şehir belediyesi tarafından tamam ile tahliye edildiğini İYİ Parti mahalle temsilcisi şuanda bile bu parka masa sandalye atarak yine burayı işgal etmeye çalıştığı Beykoz İYİ Parti, önce  kendi üyeleri ve  mahalle temsilcileri hakkında yapılan haberlere bakması gerekirken bunları uyarmaları gerekirken yada partiye zarar veren kim olursa olsun bunlara dikkat etmeleri gerekirken aksine bunlara göz yummaktadırlar.

Beykoz belediyesi işçi çıkarırken Beykoz’da İYİ Partililer ve ilçe başkanı işten çıkarılan işçilerin belediye önünde protesto yaparlarken yanlarında olmadılar.  İYİ Parti ne yaptı sosyal medyalarda Beykoz belediyesini topa diktiler peki Beykoz halkı olarak şimdi İYİ Partililere soruyoruz  şuanda. İBB de işçi çıkarmalar var peki İBB Ağaç ve Peyzaj AŞ başında kim var biz Beykoz halkı olarak söyleyelim İYİ Parti genel başkan yardımcısı olan Ali Sukas peki şimdi İYİ Partililere soruyoruz izcihaberajansı Beykoz belediyesinin işçi çıkarma haberlerini boy boy yayınladı sizlerde sosyal medyalarda yayınladınız o zaman izcihaberajansına sesinizi çıkarmadınız  şimdi büyük şehir belediyesi işçi çıkarıyor. Ağaç ve Peyzaj AŞ’nin başındaki de sizin genel başkan yardımcınız hadi neden bunu sosyal medyalarda yayınlamıyorsunuz izcihaberajansı bu haberi de yayınlamış şayet izcihaberajansı tarafsız bir habercilik yaptığı için bakın Beykoz  belediyesi içinde haber yapıyor,CHP içinde haberler yapıyor, İYİ Parti içinde haber yapıyor, DEVA Partisi içinde haber yapıyor, biz Beykoz halkı olarak. Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığına bazı yöneticilerine ve üyelerine şu tavsiyede bulunuyoruz izcihaberajansın Beykoz haberler bölümünü iyi incelemelerini ona göre yorum yapmalarını ve eleştiri yapmalarını isteriz siyasetle uğraşan eleştirileri hazmedemiyorlarsa siyaset yapmasınlar.

 

İZCİHABERAJANSI OLARAK OKUYUCULARIMIZDAN GELEN MESAJLARA KATILDIĞIMIZI SİYASİ ELEŞTİRİLERİ HAZMEDEMEYEN SİYASET YAPMASIN İZCİHABERAJANSI SOSYAL MEDYALARDA TARAFIMIZA YAPILAN ÇİRKİN YORUMLARI TEHDİT İÇERİKLİ YORUMLARI ALENEN YAPILAN HAKARETLERİ KAYIT ALTINA ALARAK YAPAN KİM OLURSA OLSUN YARGIYA BAŞ VURACAĞIMIZI BİZ HİÇBİR SİYASİ PARTİYE KARŞI MUHALEFET DEĞİLİZ BİZ HABERCİLİK YAPIYORUZ BİZ PROTOKOL GAZETESİ DEĞİLİZ. BİZİM KİMSEDEN KORKUMUZ YOK KİMSEDENDE ÇEKİNDİĞİMİZ YOK KİMESEYE MİNNET BORCUMUZ YOK KİMSENİN DE BİZE KARŞI MİNNET BORCU YOK AJANSIMIZIN GERİ VİTESİDE YOKTUR.

Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığının üyeleri ve yöneticileri Beykoz'da 2 yerel gazetenin galeyana getirdiğini ajansımıza gelen ihbarlarda söylenmektedir. Bu gazetecilerde İYİ Partiye yakın olan gazetelerdir.

 

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI