Bugun...



Son dakika: 19 Temmuz koronavirüs tablosu belli oldu! İşte günlük vaka sayısı...

Son dakika haberine göre, Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 226 bin 513 Kovid-19 testi yapıldı, 7 bin 667 kişinin testi pozitif çıktı, 50 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir doz aşı yaptıranların sayısının 39 milyonu, iki doz aşı yaptıranların sayısının ise 20 milyonu geçtiğini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2021 20:30

Son dakika: 19 Temmuz koronavirüs tablosu belli oldu! İşte günlük vaka sayısı...

Sağlık Bakanlığı tarafından 19 Temmuz 2021 koronavirüs tablosu paylaşıldı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Vaka sayıları geçen haftaya kıyasla yaklaşık %30 oranında artış gösterdi. Bayram telaşı ve neşesi içinde tedbirleri hafife almayın. Kapalı ve kalabalık ortamlardan uzak durun. Bayrama gölge düşürecek tedbirsizliklerde bulunmayın. " dedi.

39 MİLYONU GEÇTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında planlı şekilde uygulanan aşılama çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "En az bir doz aşısını yaptıranların sayısı 39 milyonu geçti. Bu sayı, 18 yaş ve üstü nüfusun yaklaşık yüzde 63'üne karşılık geliyor. İki doz aşısını yaptıranların sayısı 20 milyonu geçti. Bu sayı, 18 yaş ve üstü nüfusun yaklaşık yüzde 33'üne karşılık geliyor" dedi.




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI