Bugun...



Tartıştığı kadını silahla vurdu

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir kadın, evde tartıştığı kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 20-02-2022 16:10

Tartıştığı kadını silahla vurdu

Olay, Düzce’nin Akçakoca ilçesi Hacı Yusuflar Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, F.Ş. isimli erkek ile Tülin Ç. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından F.Ş. silahla Tülin Ç.'ye ateş etti. Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Tülin Ç., ağır yaralı olarak Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tülin Ç., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

İlgili Haber İki kadını başına vurarak bayıltan adam, cani çıktı!

Faruk Ş. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı. izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI