Bugun...



Tokat Köyü Halkına Sesleniyoruz Beykoz Belediyesine Bu Üç Soruyu Sorarmısınız

Ajansımız Beykoz ilçesinde bulunan Tokat köyü halkına sesleniyor Beykoz belediyesine üç soruyu sorarmısınız. Biz ajans olarak defalarca sorduk yazdık cevap alamadık birde siz sorun belki size cevap verirler.Şayet size de cevap vermezseler demek iddialar doğru o zaman Beykoz ilçesini kimler yönetiyor vay anam vay .

facebook-paylas
Güncelleme: 22-06-2022 10:06:21 Tarih: 22-06-2022 09:36

Tokat Köyü Halkına Sesleniyoruz Beykoz Belediyesine Bu  Üç  Soruyu Sorarmısınız

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN VE BAŞKAN YARDIMCISI FATİH SAĞLAMLA İLGİLİ HABERLER 

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-hala-bir-aciklama-yapmadiniz/31766/

 

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın 2016 yılında 15 Temmuzda  neredeydiniz  kimlerle birlikteydiniz ulusal basında ve ajansımızda çıkan haberlerde nerede olduğu kimlerle birlikte olduğu açık net yayınladığımız halde. Beykoz belediye başkanı Murat Aydına bir açıklama yapar mısınız  diye sorduğumuz halde halen Beykoz belediye başkanı Murat Aydın henüz bir açıklama yapmamıştır.

Beykoz belediye başkan yardımcısı  olarak gözüken Fatih Sağlamın FETÖ terör örgütü ilgili ulusal haberlerde ve ajansımızda  FETÖ ile ilgili övgüler yağdırdığı Twitter ortaya çıktığını. Beykoz’da AK Parti yandaşı olarak gözüken bir yerel gazetede 7 yıl önce Fethullah Güleni göklere çıkarmış olduğu . Fatih Sağlamın bu gazeteye vermiş olduğu röportajında ajansımız tarafından Fatih Sağlamın Twittrleri ortaya çıkardıktan sonra. Fatih Sağlam ve bu yerel gazete ,Fatih Sağlamı temize çıkarmak için ve güncellemek için 7 yıl önce yayınlamış olduğu haberinde Fatih Sağlamın, Fethullah Gülen hakkında övgülerini silerek Fatih Sağlamı temize çıkarmaya çalışmıştır. 

AJANSIMIZ TOKAT KÖY HALKINA SESLENİYOR BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDINA BU ÜÇ SORUYU SORMANIZI İSTİYORUZ

Biz izcihaberajansı sorduğumuz halde haberlerini yayınladığımız halde ne Murat Aydından nede Fatih Sağlam tarafından bir açıklama yapılmamıştır. bizlerde izcihaberajansı olarak Beykozu  FETÖ’CÜLERMİ  yönetiyor. Beykozu FETÖ’YE yakın olanlar mı yönetiyor Beykoz belediyesi önce ajansımıza ve Beykoz halkına ve Tokat köy halkına bunun açıklamasını yapsınlar  bekliyoruz.

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN BEYKOZ HALKINA ASLAN KESİLİYOR KAPLAN KESİLİYOR YIKIYOR DÖKÜYOR AMA MECLİS ÜYESİ FURKAN ÇELİKERE  GELİNCE AMPÜL BİR ANDA SÖNÜYOR

Haber ajansımız tokat köy halkına diyor ki Murat Aydına sorarmısınız her yeri yıkıyor döküyorsun haktan hukuktan adaletten bahsediyorsun. Ama meclis üyen Furkan Çeliker çalışma ruhsatı olmadan balıkçı barınakları önünde ticaret yapıyor sahilleri işgal etmiş hiçbir ercimisi ödememiş  sen başkan Murat Aydın misafirlerinle beraber kaçak işletmede misafirlerine yemek ikramda bulunmuşsun halen burası kaçak  çalışma ruhsatı yok .Bunu bildiğin halde Zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı, Zabıta müdürü ,Ruhsat denetleme başkan yardımcısı ve Ruhsat denetleme müdürlüğü bildiğiniz halde bir çekindiğiniz var ki buradaki ızgarayı kaldıramıyorsunuz. Önce siz gidin meclis üyenize sözünüzü geçirin meclis üyenizin kaçak işletmesini yık ondan sonra Tokat köyünü yık ,Tokat köy halkından bu üç soruyu sormanızı istiyoruz bizde izcihaberajansı olarak diyoruz ki bunun cevabını Murat Aydın ve Fatih Sağlam veremeyecek.

 

 

HANİ AK PARTİ BEYKOZ BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ TOKAT KÖYÜ SAKİNLERİNDEN FURKAN ÇELİKER BU MAHALLE SAKİNLERİNDEN OY ALDIN MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİN AMA MAHALLE SAKİNLERİNİN KOMŞULARININ SANA OY VEREN HALKIN YANINDA DEĞİLSİN UNUTMA 1 YILIN KALDI BU 1 YIL SONRA YİNE BU KOMŞULARINLA YÜZ YÜZE GELECEKSİN DEMEK SEN MECLİS ÜYELİĞİNİ KENDİ TİCARİ MENFAATİNE KULLANDIN KOMŞULARINDAN ALMIŞ OLDUĞUN OYLARIN HAKKINI VEREMEDİN VE VEREMİYORSUN UNUTMA Kİ KOMŞU KOMŞUNUN KÜLÜNE HER ZAMAN MUHTAÇDIR BU KOLTUKLAR GELİP GEÇİCİDİR TİCARETTE DE İFLAS VARDIR SEN KOMŞULARININ YANINDA OLMADIN OLMUYORSUN NEDENİ İSE ŞAYET KOMŞULARININ YANINDA OLMUŞ OLSAN MURAT BAŞKAN SENİN KAÇAK RUHTSATSIZ İŞLETMENİ KALDIRIR KORKUSUYLA SENDE KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ OYNUYORSUN

 

izcihaberajansı.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI