Bugun...



Topkapı'da kediyi sel sularından kurtaran görevli konuştu! İnsani bir görev

İstanbul'da Topkapı-Ulubatlı altgeçidini su bastı. Su basan alt geçitte dakikalarca kurtulmak için çırpınan kediyi, orada çalışma yapan belediye çalışanı son anda kurtardı. Kediyi kurtaran görevli Yasin Çılgın, "Kedinin zor durumda olduğunu gördük ve müdahale ettik. Boğulmak üzereydi. Islanmış ve korkmuştu" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2021 16:33

Topkapı'da kediyi sel sularından kurtaran görevli konuştu! İnsani bir görev

İstanbul'da sağanak etkili oldu. Bazı noktalarda yağış su baskınlarına neden oldu. O noktalardan biri de Topkapı Ulubatlı altgeçidi oldu.

İlgili Haber İstanbul'da sağanak yağmur! Alt geçitte korku dolu anlar

Altgeçitte araçlar mahsur kalırken, bir kedi de aniden gelen sel suları nedeniyle zor anlar yaşadı. Suyun içinde kalan kedi, yüzerek yol kenarındaki brandaya tırmandı. Brandada tutunamayan kedi tekrar suyun içine düştü. Çırpınan kediyi su tahliyesi için gelen İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı çalışanı Yasin Çılgın kurtardı. Çılgın, kediyi alarak kuru bir alana bıraktı. Kuru alana bırakılan kedi, bulunduğu yerden hızlıca uzaklaştı.

"MESLEKİ BİR GÖREVDEN ÇOK, İNSANİ BİR GÖREV"

Kediyi kurtaran belediye çalışanı Yasin Çılgın, "Mesleki bir görevden çok, insani bir görev. Kedinin zor durumda olduğunu gördük ve müdahale ettik. Mutluluk verici bir durum. Bir can kurtarıyorsunuz. Boğulmak üzereydi. Islanmış ve korkmuştu. Yağmur almayan kuru bir alana bıraktım. Suyun derinliği bir metreden fazladır. Araçları, yola girmemeleri için geriye doğru yönlendirme yapıyorduk. O anda kediyi gördük ve müdahale ettik" dedi.

 

 




Kaynak: izcihabrajansi.com İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI