Bugun...



1. Sınıf ve okul öncesi öğrencilerinin uyum eğitimi başladı


facebook-paylas
Tarih: 01-09-2021 16:31

1. Sınıf ve okul öncesi öğrencilerinin uyum eğitimi başladı

Fatih'te bulunan Çapa İlkokulu'nda da okul öncesi eğitim ve birinci sınıf öğrencileri bugün ders başı yaparken, velilerde çocuklarını heyecanla okula getirdi. Pandemi kuralları çerçevesinde başlayan uyum eğitiminde okul bahçelerinde tek tek HES kodu kontrolü ve ateş ölçümü yapıldı. Veliler okuldaki öğretmeler ve yöneticiler tarafından bilgilendirildi. 

İstanbul'da yaklaşık 50 okul öncesi ve 145 bin de birinci sınıf öğrencisinin ders başı yaptığı uyum eğitimi saat 10.00 ile 12.00 arasında yapılacak.

"KIZIMIZA ÇOK İÇ İÇE OLMA DEDİK AMA 6 YAŞINDA SONUÇTA"

Kızı okul öğrencesi eğitime başlayan Mustafa Balaban, "Sosyal mesafe anlamında okulda çok iyi şeyler yapılıyor. Kızımıza çok iç içe olma dedik ama 6 yaşında sonuçta. Elimizden geldiği kadarıyla uyarıda bulunuyoruz, maskeni değiştir diyoruz, dezenfektanı çantasına koyduk zaten" dedi.

Veli Sonay Demirtaş, "Zaten temiz, titiz bir çocuk her yeri ellemez. Biz söylesek de aslında çocuk anlamaz. Dikkat ediyor, edebildiği kadar" diye konuştu. 

Sonay Demirtaş'ın kızı birinci sınıf öğrencisi Elif Demirtaş ise, "Evde çok sıkıcı oluyor. Evde yapabileceğin çok şey olmayınca okulu da özlüyorsun. Maskemi hiç çıkarmıyorum. Dezenfektan kullanıyorum. Özen gösteriyorum" diye konuştu. 

 

izcihaberajansi.com



Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI