Bugun...



AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? 2022 AÖF yaz okulu sınav tarihi...

AÖF yaz okulu kayıtları 27 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında alındı. Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören alttan veya üstten ders almak isteyen okulunu daha kısa sürede bitirmek isteyen ya da bölümden mezun olabilmek için sadece iki ya da üç dersi kalan adayların bir dönem harcamaması adına 2019 yılında başlatılan AÖF yaz okulu kayıtları sona erdi. Peki AÖF yaz okulu sınavları ne zaman yapılacak?

facebook-paylas
Tarih: 05-07-2022 12:41

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? 2022 AÖF yaz okulu sınav tarihi...

Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilere ilk olarak 2019 yılında sunulan yaz okulu ile bölümden mezun olmak için iki veya üç dersi kalmış ve bunun için bir dönem beklemek zorunda kalan adaylara sağlanan kolaylık devam ediyor. Öğrenci alttan ders alabildiği gibi üst sınıf derslerini de alabiliyor. AÖF yaz okulu için adaylarda aranan başarı notu ortalaması ise en az 2.00 olmak zorunda.

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu sınavları 13 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları öğrencinin başarı notuna % 100 etki edecek. Yaz okulu sınavında öğrenciler 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecek. AÖF yaz okulu sınavından 35 alan öğrenciler sınavı geçmiş kabul edilecek. izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI