Bugun...



Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir Siyaset Sizin İşiniz Değil Bir An Önce İstifa Edin

İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı gazetelere vermiş olduğu röportajları diz boyu abartı ve hedef şaşırtıcı röportajlar vererek ilçe başkanlığını her geçen gün küçük düşürmektedir. Şimdi bizler haber ajansı olarak ilçe başkanına ve bazı yöneticilerine sesleniyoruz bu haberimize cevap verinde görelim.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-01-2023 00:25:39 Tarih: 29-01-2023 00:10

Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir Siyaset Sizin İşiniz Değil Bir An Önce İstifa Edin

YAYINLADIĞIMIZ HABERLER 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-iyi-parti-ilce-baskani-bu-resim-sergisini-ne-zaman-acacaksiniz-yoksa-budami-abarti-roportaj-haberi/40554/

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-iyi-parti-basina-vermis-oldugu-kulliyen-abarti-roportajini-acikliyoruz/40426/

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-iyi-parti-ilce-baskanligi-halen-bir-aciklama-yapmadiniz-bu-resim-sergisi-ne-zaman-acilacak/40623/

Başkan Akif Taşdemir  siz kendinizi uyanık mı zannediyorsunuz gazetelere verdiğiniz abartıcı röportajlarla hedef şaşırtıcı röportajlarla Beykoz halkını ayakta uyutmaya çalışıyorsunuz ama izcihaberajansını uyutamazsınız. Siz gazetelere vermiş olduğunuz röportajların arkasında bile değilsiniz siz bu zamana kadar Beykoz halkının arkasında olmadınız siz partinizin kurucu yöneticilerini dışlayarak kendi dünyanızda yönetim kurarak ilçe başkanlığı yapmaya çalışıyorsunuz.

Akif Taşdemir 12/12/2022 tarihinde Türk Ulak gazetesinde şimdiki yönetimde olan bazı yöneticileri Türk Ulak gazetesinde yöneticilerin mesleklerini  abartıcı şekilde alakası olmayan hedef şaşırtıcı şekilde mesleklerini gazeteye röportaj vermiştir. Bu gazetede  verilen röportajı yayınlamıştır aynı tarihte Türk Ulak  gazetesinin yayınladığı haberi Beykoz’da yayın yapan Mavi Bülten isimli gazete de bu haberi yayınlamıştır.

İLÇE BAŞKANI AKİF TAŞDEMİR’İN BAKIN NASIL ABARTILI ÇELİŞKİLİ HEDEF ŞAŞIRTICI RÖPARTAJ VERDİĞİNİ AÇIKLIYORUZ

İlçe başkanı gazeteye vermiş olduğu röportajda basın danışmanı olarak Sevda Gürdap Ay olarak belirtmiş. Fakat bu kişi gazetecilikle hiçbir alakasının olmadığı hiçbir gazetede çalışmadığı gazetecilik tecrübesinin olmadığı bu kişi partiyi kullanarak kaçak ev yapan ve ajansımızda da kaçak ev yaptığına dair haberleri  yayınlamış olduğumuz ilçe başkanıyla hemşeri oldukları basınla hiçbir şekilde alakası olmayan bir kişidir sadece bu değil siyasi partiyi kullanarak. İBB ye işe giren ilçe başkanlığında yönetici olduğundan ajansımıza gelen ihbarlarda bu kişinin istediği zaman işe geldiğini istediği zaman işten çıkıp partinin peşine koştuğu çalışmış olduğu işyerinde hiçbir tecrübesi olmayan torpille giren kişi olarak söylenmektedir.

İlçe kadın kolları başkanında ilçe başkanı ressam olarak tanıttığını sözde yakında resim sergisi açacaklarını vermiş olduğu röportajında sözde resim sergisi açılışında genel başkanlarını ve TC  Cumhur başkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı kültür bakanını ve çok sayıda siyasetçileri de davet edeceklerini açılışı hep birlikte yapacaklarını Akif Taşdemir abartılı şekilde röportaj vermiş ama halen aradan 2 aya yakın olduğu halde ortada herhangi bir sergi yok bunu da geçelim bu güzel projenin Türk Ulak ve Mavi Bülten  gazetelerine verdiği abartılı röportaj haberini ne hikmetse Akif Taşdemir kendi sosyal medya hesabından nede Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığına ait olan sosyal medya hesabından yayınlamış bunu da geçelim nede yöneticilerin sosyal hesaplarından da yayınlamış şimdi biz izcihaberajansı olarak Akif Taşdemir’e soruyoruz dilin kemiği yok istediği şekilde abartılı röportajlar yapıyorsun ama unutma ki her yaptığın abartılı röportajlar hedef şaşırtıcı röportajlar hem seni hem ilçe başkanlığını hem de yöneticilerini küçük düşüyor. Beykoz halkı diyor ki Akif başkan kuru sıkı sıkma bu sergiyi ne zaman açacaksınız kadın kolları başkanını yanına alıp da Pazar Pazar gezmeyi bırak Beykoz halkı izcihaberajansın sayesinde Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlılığını çok iyi tanıdı Akif başkan Beykoz İYİ Parti  Beykoz’da kurulurken eski yöneticilerini elinin tersiyle iten bir kalemde çizen kişisiniz.

Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı Taşdemir Türk Ulak gazetesinde yöneticilerini tanıttığında genel sekreter olarak Atakan Alkışı dijital pazarlamacı olarak tanıtmış. AKİF TAŞDEMİR SİZ NE KADAR UYANIKSINIZ AMA BU UYANIKLIĞINIZ İZCİHABERAJANSINA SÖKMEZ   ATAKAN ALKIŞ KİMDİR GELİN TANIYALIM

İlçe başkanı Akif Taşdemir Sevda Gürdap Ay’ı yönetimde gazeteci olarak tanıtmış tabi ki o şekilde tanıtacak Sevda Gürdap Ay’ı bir mesleği yok mesleği olmadığından yönetici olarak mesleğini de gazeteci olarak tanıtmış peki gelin dijital pazarlamacı olarak tanıttığı kişi genel sekreterinin esas mesleği nedir izcihaberajansı açıklıyor. MAVİ BÜLTEN gazetesinin imtiyaz sahibi yani  genel sekreter ve dijital pazarlamacı olarak tanıttığı kişinin  gerçek mesleğini açıklamamıştır Yalıköy halk pazarı yanında bulunan İSPARK’ta çalışan MAVİ BÜLTEN gazetesinin imtiyaz sahibidir peki. Akif Taşdemir neden bir gazetenin imtiyaz sahibini gazeteci olarak tanıtmadın da neden dijital pazarlamacı olarak tanıttın Sevda Gürdap Ay gazetecilikle alakası olmadığı halde neden Sevda Gürdap Ay’ı gazeteci olarak tanıttın şimdi izcihabaerajansı olarak soruyoruz genel sekteriniz olarak gözüken partide yönetici olarak gözüken Akif Taşdemirinde yakın akrabası olan MAVİ BÜLTEN Gazetesinin imtiyaz sahibi olan.

  Atakan Alkış İBB de İSPARKA partinizin torpiliyle mi işe girdi yada gazeteyi kullanarak mı işe girdi peki bu gazetenin imtiyaz sahibi siyasetle uğraşıyorsa siyasetçilik yapsın gazetecilikle uğraşıyorsa tarafsız şekilde gazetecilik yapsın şöyle ki iktidar partinin belediyesi olan Beykoz belediyesini bu kadar eleştirirken bu kadar yerden yere vururken neden İYİ partiyi göklere çıkarıyor ya gazetecilik yap yada bir siyasi partide siyaset yap bir koltuk altında iki karpuz taşınmaz İBB YE nasıl işe girdiniz siz bir ilçe sekreteri olarak. Beykoz halkına bir açıklama yapınız ilçe başkanlığı soğuksuda çok sayıda yandaşlarını İBB ye işe sokmaktadırlar bu derenin suyu nerden geliyor İBB ye işe girmek için İYİ Partili yada CHP  üyesi mi olmaları lazım dört buçuk yıl boyunca Beykoz belediye başkanı Murat Aydının zulümlerine sessiz kaldınız seçimlere 5 ay kala Pazar Pazar dolaşıyorsunuz gazetelere abartılı hedef şaşırtıcı röportajlar yapıyorsunuz açamayacağız resim sergisinin reklam haberlerini yaptırıyorsunuz artık halk size inanmıyor. Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı yayınlamış olduğumuz bu habere bir açıklama yapmalarını bekliyoruz.

KENDİNİ UAYANIK ZANNEDEN BEYKOZ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKİF TAŞDEMİR  GAZETE SAHİBİ OLAN GERÇEK GAZETECİ OLAN YÖNETİCİNİ GAZETECİ OLARAK TANITMIYORSUN OTOPARKCILIK YAPANI DİJİTAL PAZARLAMACI OLARAK TANITIYORSUN GAZETECİLİKLE ALAKASI OLMAYANIDA BİR MESLEĞİ OLMAYANIDA GÖRÜNTÜ OLARAK GAZETECİ OLARAK TANITIYORSUN AKİF BAŞKAN YALANCILIN MUMU İZCİHABERAJANSINDA SÖNER SEN BEYKOZ HALKINI AYAKTA UYUTUYORUM ZANNEDERSİN AMA İZCİHABERAJANSIN SAYESİNDE SİZİN KİMLİĞİNİZİ OKUDU BOŞUNA PAZAR PAZAR DOLAŞMAYIN BOŞUNA YEMEKLER VE KAVALTI TOPLANTILARI YAPMAYIN  DÖRBUÇUK YIL NASIL YATTIYSANIZ BEYKOZ HALKININ YARASINA MERHEM OLAMADIYSANIZ 6 AY İÇİNDE HİÇ OLAMAZSINIZ ŞU RESİM SERGİSİNİ BİRAN ÖNCE AÇINDA BİZDE RESİM SERGİSİNİNZ HABERİNİ YAYINLAYALIM.

RESİM SERGİSİNİ BİRAN ÖNCE AÇINDA BİZDE RESİM SERGİSİNİNZ HABERİNİ YAYINLAYALIM.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI