Bugun...



Buradaki Kanunsuz Çalışmaya Buradaki Trafik Yoğunluğuna Kim Dur Diyecek Yeter Artık

AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker'in işletmesi olan Beykoz balık ekmek isimli seyyar ızgara tezgahında kanunsuz çalışmaya ve buradaki trafik yoğunluğuna kim dur diyecek neden Beykoz’un yerel basını burayı gündemlerine almıyorlar da neden buranın reklamı yapılıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-11-2022 16:08:53 Tarih: 28-11-2022 15:28

Buradaki Kanunsuz Çalışmaya Buradaki Trafik Yoğunluğuna Kim Dur Diyecek Yeter Artık

https://www.izcihaberajansi.com/bakin-buradaki-kacak-insaati-kim-yapiyormus/30691/

 

https://www.izcihaberajansi.com/burada-yasanacak-olan-kazalarda-kim-sorumlu-olacak/22944/

https://www.izcihaberajansi.com/bu-kacak-yapiyi-kim-yapti-soruyoruz-bogaz-ici-imar-mudurlugu-siz-ayaktami-uyuyorsunz/30502/

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-balik-ekmegin-kacak-yapilan-on-cephesinin-yikimi-gerceklesti/30466/

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-balik-ekmek-balikci-barinagindan-cikarilarak-ebedi-yolcuguna-ugurlandi/31087/

 

 

 

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetler ve sitem dolu mesajlarda Beykoz’un mülkü amirlerine Beykoz belediyesine Beykoz’un bazı yerel basınına gelen mesajlar sitem dolu gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir.

Beykoz balık ekmek işletme sahipleri iki ortaktır her iki ortak hem CHP hem de AKP yi arkalarına alarak siyasi güçlerini kullanarak. Beykoz balıkçı barınak önünde çalışma ruhsatları olmadan faaliyet göstermektedirler Beykoz halkı bu ortakların Beykoz belediyesi AKP meclis üyesi Furkan Çeliker babası olan SİYAD genel başkanı Adnan Çeliker ve ortaklarından CHP bir genel başkan yardımcısının yakın akrabası olan Murat Tabak bu kişiler hem balıkçı barınak önünde ızgara olan yerde çalışma ruhsatları olmadan ticaret yaptıklarını bunu izcihaberajansı ortaya çıkardığı kanunsuz olarak çalıştıklarını ortaya çıkardığı halde mülkiye müfettişi ruhsatsız olarak burada faaliyet gösterildiğini raporlarında geçtiği halde. Beykoz’da göreve başladığı halde şuana kadar Beykoz’da bir dikili ağacı olamayan Beykoz kaymakamı görevi kötüye kullanan Beykoz belediyesi memurları hakkında soruşturma izni vermediğini Beykoz halkı tarafından çok iyi bilindiği buda. Beykoz balık ekmeğin daha çok kanunsuz olarak çalışmasına yol açtığı burada Beykoz balık ekmek ruhsatsız olarak çalışıyorsa bununda tek sebebi Beykoz’da şuana kadar bir dikili ağacı olmayan Beykoz kaymakamıdır.

 

Beykoz balık ekmek burada trafik konusunda Beykoz  halkına zarar verdiğini Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü Kanlıca ile Çubuklu arasında sahili UKOME’YE yazı yazarak buradaki yoldaki cebi kapattırarak buraya gelen araçların park etmesine engel olmuştur. İlçe emniyet müdürlüğü neden Beykoz balık ekmek balıkçı barınak önüne de bu uygulamayı yaptırmıyor neden UKOME’DEN karar çıkartılıp bu bölgeye araç park edilmesine engel olmuyor.

Beykoz’un yerel basını neden buradaki ruhsatsız ve kanunsuz olarak çalışan buradaki trafiği neden gündemlerine almıyorlar. Beykoz’un bir yerel gazetesi geçtiğimiz günler gazetesinde haber başlığı BEYKOZ’DA İBB’NİN BİTMEYEN YOL ÇALIŞMASI İSYAN ETTİRDİ bu gazetenin iktidar partiye yakın bir gazete olduğundan büyükşehir belediyesi hakkında böyle bir haber yayınlamış fakat bu gazeteye bizler Beykoz halkı olarak izcihaberajansı okuyucuları olarak izcihaberajansın aracılığıyla şunu soruyoruz. Beykoz belediyesi Kavacık'ta yol çalışmaları yaparken halkın isyan ettiği günleri neden gazetenize yazmadınız Beykoz belediyesi Beykoz sahil çalışmasını yaparken bu kadar balıkçı tekne sahiplerini mağdur ederken bu balıkçı tekne sahiplerini bir ekmeğe muhtaç ederken neden bunları yazmadınız sahil çalışması yaparken bu kadar sürücüleri ve Beykoz halkı perişan olduğunda neden bunları yazmadınız sadece bu değil. Beykoz belediyesi diğer balıkçıları mağdur ederken Beykoz belediyesi önünde balık ekmek satan motorları kanunlara yasalara uygun değil diye kıyı kanunu gece kondu kanunu dedi çalışma ruhsatları yok dedi. Murat Aydın Beykoz halkına bu zulmü  yaparken bir taraftan Beykoz balıkçı barınakları içerisinde balıkçı barınağın içinde Beykoz balık ekmek isimli bu tekne barınağı işgal ederken kaba kuvvetle zorbalıkla barınağı işgal ederken sahilleri işgal ettiğinde bu yetmezmiş gibi. Murat Aydın Beykoz halkının teknelerini kaldırırken balık ekmek teknelerini kaldırırken meclis üyesi Furkan Çeliker'e ödül olarak balıkçı barınak önündeki kaldırımları sökerek meclis üyesine özel otopark yapmıştır Furkan Çeliker ise buraya vale tabelaları koyarak özel otopark yaptı. Beykoz balık ekmek vale tabelalarını da koyarak kamunun yerini kaçak ticarethanesine bu seferde kaçak otopark yaptırdı peki. Beykoz’un bu kadar yerel basını ve BEYKOZ’DA İBB’NİN BİTMEYEN YOL ÇALIŞMASI İSYAN ETTİRDİ  bu haberi yapan gazete Beykoz belediyesi bunları yaparken siz neredeydiniz gazeteci tarafsız olması lazım gazeteci siyasi bağlantısı olmaması lazım.

Beykoz balık ekmeğin buradaki kanunsuz çalışmalarını sahilleri işgal etmelerini izcihaberajansında yazıldığı şekilde işgaliyelerinin ödenmediği sigortasız eleman çalıştırıldığını barınağı zorbalıkla işgal ettiklerini. Murat Aydının kamuya ait olan yeri kaldırımları sökerek meclis üyesine otopark yaptığını kısaca burada yaşana kanunsuz çalışmaları balıkçı barınak önünde trafik konusunda her gün Beykoz balık ekmeğin yaratmış olduğu trafik yoğunluğundan burada yaşanan kazaları kısaca buradaki tüm gelişmeleri Beykoz’un bazı yerel gazeteleri bunları bildikleri halde neden gazetelerinde yazmadılar iki gündür bazı yerel gazeteler. Beykoz balık ekmeğin reklam içerikli haberlerini yapıyorlar ama bu haber değil adeta reklamı yapılıyor şimdi biz Beykoz halkı olarak  bu gazetelere soruyoruz yapmış olduğunuz haber değil reklamdır almış olduğunuz reklam ücretinin faturası kesilmiş mi yada yayınladığınız reklamın altında neden reklam ibaresi geçmiyor neden Beykoz balık ekmeğin Beykoz halkına vermiş olduğu rahatsızlığı kısaca bu çevrede yaşayan vatandaşların yazın cam çerçeve açılmıyor vatandaşlar balkonlarında oturamıyor nedeni ise ızgaranın filtresi olmadığından bu çevre kokudan geçilmiyor. Bunların yaratmış oldukları trafikten Beykoz halkı mağdur oluyor bunlar yetmezmiş gibi heyelan bölgesi ilan edilen bir yerde istinat duvarını kazarak buraya açık alan yeri yaparak halkı tehlikeye sokmaktadırlar bizler izcihaberajansın aracılığıyla Beykoz’un yerel gazetelerine sesleniyoruz bırakın reklam haberlerini gerçek gazetecilik yapın.

Beykoz halkı ve okuyucularımız tarafından ajansımıza gelen  ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğu bizlerde izcihaberajansı olarak diyoruz ki. Bizler tarafsız kim olursa olsun ajansımıza gelen ihbar ve şikayetleri dikkate alarak okuyucularımız ve Beykoz halkından gelen mesajları yayınlamakla mükellefiz Beykoz’da gördüklerimizi duyduklarımızı inceleyip ve araştırıp haber konusu var ise bizlerde bunları yayınlamakla mükellefiz sizler de bizim gördüklerimizi duyduklarınızı bildiğiniz halde neden gerçekleri yazmaktan kaçıyorsunuz yerel gazetecilik her basın mensubunun harcı değildir.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI