Bugun...



ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından gerçekleşen 93. ÖGG sınavı 14 Ağustos'ta gerçekleşti. Sınavın ardından soru ve cevaplar yayımlanırken şimdi sınav sonuç tarihi yaklaştı. Adaylar sıklıkla "ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusuna cevap arıyor.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2021 16:41

ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

93. ÖGG sınavı 14 Ağustos'ta gerçekleşti. Ardan yaklaşık iki hafta geçerken sonuç tarihi araştırmaları sıklaştı. Net tarih konusunda tereddüt yaşayanlar sıkça "ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" diye soruyor.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından gerçekleşen 93. ÖGG sınav sonuçları 14 Eylül'de açıklanacak.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ NASIL OLUNUR?

Özel Güvenlik Görevlisi olabilmek için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği ÖGG sınavından en az 60 puan almak gerekiyor. Düzenlenen bu sınava adayların giriş hakkı 4'tür. Her bir sınav için ayrı sınav ücreti yatırılır. Ayrıca özel güvenlik olurken silahlı ya da silahsız olarak seçim yapmanız gerekir. Silahlı ve silahsız Güvenlik Görevlisi olmak için aranan şartlar ve adaylardan istenilen belgeler farklıdır. Ayrıca Silahlı temel eğitim süresi 120 saattir. 15 gün temel dersler+ 3 gün silah dersi ( 2 gün teorik eğitim ve 1 gün poligonda 25 mermi atış eğitimi) olmak üzere toplam 18 iş günüdür. Silahsız temel eğitim alanlar 100 saattir. (15 gün) Eğitimlere katılmak mecburidir. Mazeretsiz %10 D/S (100 saatin 10 saati), mazeretli %30 D/S (100 saatin 10 saati) devamsızlık hakkınız mevcuttur. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI